söylediklerin doğru şuanda türkiyedeki eğitim sistemi (özellikle özel eğitim kurumları) fetullahçıların elinde.eğitim sistemi diyorum çünkü şuanki iktidar parti fetullah gülenden uzak olmayan bir düşünce yapısına sahip.ki en açık örneği türkiye geri getirilmek istenmesi bunun gösterir.
anlattıkların hemen hemen bütün illerde var.benimde bi aile dostum var gecen sene ...EM dersanesine gidiyordu.daha önce ...RAStı ve ...RASta kız ve erkek öğrenciler ayrı dersliklerde olur tenefüsleri bile farklı zamanlarda olurdu.aile dostumuzun söledikleri aynen su.bizim basımız açık diye dışlanıyoruz, çoğu zaman konusma hakkımız bile alınır elimizde, bize sunu diyorlar önce ahiret ve bununla beraber akşamları etüt niyetine fetullah gülenin videoları izletilir vs... ve hiç hoşnut değiller bu yaşanılanlardan.şimdi bazı arkadaslar diyecekki madem hoşnut değil başka dersaneye kayıt yapsın.ama kayıt esnasında sözleşme imzalatılır ve maddelerden biri dersaneden ayrılma gibi bir durumda para iade edilmez

* ki anlattığım kişi zaten o dersane parasını çok güç bir şekilde toparlayan madii durumu iyi olmayan bir insandı.
sonuç olarak simdi o insanın beyni artık fetullah gülene ait
saygılar