Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Servis Şartları & Site Duyuruları > Yeni Üyeler

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 23-06-2008, 19:34
luciano34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
luciano34 luciano34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

Tşk ederim..

Gerçekçi Ol İmkansızı İste

Konu luciano34 tarafından (24-06-2008 Saat 18:08 ) değiştirilmiştir. Sebep: Bunun Forum konusu olmasını istemiyorum!.Tşk ederim
Alt 23-06-2008, 19:41
Aday Üye

Tşk ederim

Konu luciano34 tarafından (24-06-2008 Saat 18:10 ) değiştirilmiştir. Sebep: bunun forum konusu olmasını istemiyorum!.
Alt 23-06-2008, 20:07
Lestat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Lestat Lestat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Bu mudur vatanseverlik vay be ne günlere kaldık mahalle baksı yüzünden adam vatanını terk ediyor üstüne üstlük bir de çocuklarım ülkenize faydalı olcak diyor.Kaçıcağınıza kalıp bu ülke için yetiştirsenize çocuklarınızı neyse diyecek laf çok ama yeri değil yazmadan edemedim valla

Gerçeğin ne kadarına dayanabilirsin?
Alt 23-06-2008, 20:54
Aday Üye

Lestat´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu mudur vatanseverlik vay be ne günlere kaldık mahalle baksı yüzünden adam vatanını terk ediyor üstüne üstlük bir de çocuklarım ülkenize faydalı olcak diyor.Kaçıcağınıza kalıp bu ülke için yetiştirsenize çocuklarınızı neyse diyecek laf çok ama yeri değil yazmadan edemedim valla

Sevgili Lestat,
Bu Onların Düşüncesi ve onların dünyası. Bizler onların bu düşüncelerine saygılı olmak durumundayız. Ayrıca siz onların nerede ve neler yaşadığını bilmeden ön yargılı davranıyorsunuz...

Alt 24-06-2008, 00:12
milomanara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
milomanara milomanara isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Sayın luciano34,

Aydınlatın bizi o zaman neler yaşadıklarıyla ilgili. Şüpheciliğimizi bağışlayın ama sakın birileri dini başka bir açıdan kullanıyor olmasın?
Alt 24-06-2008, 08:59
mhmd mhmd isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Şahsen Sebeb-i Taleb-i İlticamızdır...(Dikkat! Uydurukçadır )

Sn. İlgili,

Ülkemde her on yılda bir militarist güçler seçmiş olduğumuz sivil yönetime karşı darbe düzenlemektedir.

Ülkemde her iki yılda bir gerek sanal, gerek neo, gerek post modern ve ne idüğü belirsiz isimler altında bir sürü müdahaleler çok çok derinlerden yapılmaktadır.
Yapılan bu darbelerin sonunda, laik!, demokratik!, hukuk! temeline dayanan cumhuriyetimiz kurtulmakla!!! birlikte her ne hikmetse 50 ila 150 milyar cıvarındaki kasalarda saklı paralar buharlaşmaktadır.

Ülkemde eğitim seferberlikleri düzenlenmekte ve kız çocuklarına okumaları için reklamlar!!! yapılmasına rağmen, gerek yoksulluktan ve gerekse eğitim sistemindeki adaletsizliklerden dolayı okula gidemeyen binlerce öğrenci bulunmaktadır.
Üstüne üstlük bu öğrencilerin şahsi kıyafetlerinden dolayı okullara alınamayacağı ali Anayasa Mahkememiz tarafından da sabitlenmektedir.

Ülkemde tamamen tarafsız olduğunu zannetiğimiz!! yargımız siyasallaşmaktadır.
O halde siyasallaşmaktadır ki Cumhuriyet Baş Savcıları tek bir partinin adamı rolüne soyunmakta Mahkeme üyelerinin çocukları bu partinin bankasında iş bulmaktadırlar.

Ülkemde oy vererek getirdiğimiz parti hata üstüne hatalar yapmaktadır. Devletin tüm erkleri ile düzeyli ve devamlı bir şekilde sağılklı iletişim kurmamakta direnmektedir.
Aldığı oy oranına güvenerek "ben yaptım oldu" mantığını her sektöre yerleştirmektedir.

Ülkemde hala daha militarist güçler tarafından oluşturulmuş olan bir Anayasa mevcuttur.
Bu anayasanın pek çok maddesi, seçtiğimiz vekillerce sivilleştirilmeye çalışılmasına rağmen her ne hikmetse teammüller bir türlü bozulamamakta, "böyle gelmiş böyle gidecek" diretmesi devam etmektedir.

Ülkemde pek çok görevli, halı hazırda görevlerin başında olmalarına rağmen EMEKLİ ONURSAL üyeler Odbusmanlık görevlerini hiçbir sorumluluk taşımadan sonuna kadar kullanabilmektedirler. Öyle kullanabilmektedirler ki asıllarına rahmet okuturcasına kararlar almakta ve o kararlar her ne hikmetse bir bir uygulanmaktadır.

Ülkemde din diye yobazlık, laiklik diye dinsizlik, özgürlük diye kölelik, eğitim diye işe yaramaz ezber, hukuk diye dikta, yasa diye baskı, seçim diye zorunlu tercih, meclis diye yüksek emekli maaşına talimciler, ordu diye darbeciler işbaşındadır.

Ülkem insanı zordadır. Üç kuruş maaşa talim etmektedir. Ay sonunda bu maaş ile kira, gıda, elektrik, su, doğalgaz, telefon, aidat, giyim gibi asgari gereksinimlerini dahi karşılayamamaktadır.

Ülkemin yayın organları çoktur lakin halkımıza yol göstermemektedir. Tüm başlıkları rezillik, kepazelik, suç, suçlu, sapıklık haberleriyle doludur. Örnek olması gereken iyi ve doğru haber alamaz olduk.

Din eğitimi ya yanlıştır ya da yasaktır.

Ülkemin kaynakları kıttır. Kıt kanaat geçimimizi sağladığımız ülkemizin tüm toprakları satışta, tüm fabrikaları pazarda, tüm iş gücü ucuzlatılmakta, yabancı sermaye adıyla uluslararası arsız sermaye iliklerimize kadar girmekte, Borsa, Banka, Borç üçlemesi ile her yanımızı kuşatmaktadır.

Ülkemin toprakları verimsizdir. Verimsiz olmasına rağmen ne erozyon için ciddi bir adım atılmakta ne de tarımsal üretim teşvik edilmektedir. Varsa yoksa ne idüğü belirsiz bir düzen devam etmektedir.

Ülkemin AB girme teşebbüsü vardır. Lakin ne o bizi alma niyetindedir ne de bizim onların standartlarına yükselme gayretimiz mevcuttur. Gerek içten gerek dıştan tüm ülkeseverler!!!! AB girmememiz için ellerinden ne geliyorsa onları yapmaktalar.

Yaşımız 37, evli ve iki de çocuğumuz vardır. Biz artık kendimizden geçtik Sn. Yetkili, şu iki çocuğun geleceği ve gelecekteki ülkesi için iltica talep etmekteyiz.

Lakin bir de istirhamımız vardır.

İlticamızı Güzel Ülkemizin sınırları içinde istemekteyiz.
Dedelerimiz bu vatanı, ite köpeğe yedirmek için kurtarmadı, can vermedi.
Ancak biz hata ettik.
Verdiğimiz oyla hata ettik, kaldırmadığımız başla hata ettik, bağırmadığımız çığlıklarımızla hata ettik, taşın altına elimizi sokmamakla hata ettik, "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" diyerek hata ettik, hata ettik, hata ettik...

Şimdi ettiğimiz bu hataların ceremesini yavrularımız çekecek.
Çekmemesi için iltica talep ediyoruz.

Ancak ilticamızı Tam Özgür Tam Bağımsız Tam Demokratik Tam Hukuki Tam Laik Büyük TÜRKİYE CUMHURİYETİNE istiyoruz.

Dilekçemizin değerlendirilmesini bilgilerinize arz ederiz...

mhmmd

Konu mhmd tarafından (24-06-2008 Saat 09:10 ) değiştirilmiştir.
Alt 24-06-2008, 18:16
Aday Üye

Standart tşk ederim

Bu hadisenin forum konusu olmasını istemiyorum. Herkesin düşüncesine saygılıyım...
Teşekkkür ederim...

Önerilen Siteler