Xweser´isimli üyeden Alıntı
Tecavuz orfe gorede zina niye orfe birakilmiyor, hirsizlik niye birakilmiyor..
Muslumanlarin en iyi yapacagi meslek bence dansozluk..  Acayip guzel kiviriyorlar abi ya. Igne ucundan hindistani goruyor adamlar be.
|
bu dansözlük ifadesini sana ve genel çizgine yakıştıramadiğmi belirtmeliyim..evvela bir şey demiycem onla ilgili....dersem dün özelden konuştuklarımla çelişirim demi.....
ayrıca albert einstein diyorki; tanrının düşüncelerini bilmek isterdim gerisi tefarruattır..... ben şu kadar diyebilirim zinanın karşılığı dayaktır ve dört şahit getirilirse eğer...tecavüz daha ağır akıllara ziyan acımasız bir iştir....bana sorarsan cezası ölüm olmalıdır adam deli değilse eğer bunun örfe bırakılmasının nedenide zinanın yaygın bir fiil , tecavüzün ise istisnai bir durum olması oalbilirmi...ve kaldıki hüküm içermeyen konuların örfe bırakılmasının ne gibi bir sakıncası var anlamadım....yine hırsızlıkta yaygın bir fiildir ve elini kesme o işten men etmedir arapça manası birbirinden ayırmadır ..yoksa bugün arap ülkelerindeki gibi fakir fukaranın ellerini kesip doğramak asla olamaz bu benim yorumumdur beni bağlar böyle düşünen islam bilimcilerde vardır....