Arkadaşlar bu bir video olduğu için benim çevirebilme şansım yok. Ama ilgi çekici bir şeye benziyor, Dawkins İngiltere'deki ex-muslimlerin konferansında ve anlaşılan Harun Yahya'yla baya bir kafa buluyor. Yanılmıyorsam Harun Yahya da richarddawkins.net deki bu videoya kızıp siteyi kapattırdı. 40 dakikalık bu videoyu çevirmek biraz zor görünse de (belki siz gereksiz de görebilirsiniz) bence çok ilgi çeker. richarddawkins.net kapalı olduğundan erişemeyeceğinizi varsayarak linki başka bi siteden veriyorum. Çevirmeye yeltenecek olan arkadaşa kolay gelsin
Süper bir videoymuş bu. HY'nin angutluğunu çok güzel ortaya koymuş. Ben el atıyorum buna. Dosya no:43t76r356, Bitiş tarihi:Nisan 2024 Yok yok, söz bu yıl yapıcam
Bu videonun ilk 10dk sını altyazıladım. Fakat orjinal videonun mp4 formatında olmasından dolayı, ilk 10dk yı kesip youtube'a atma denemelerimde ciddi görüntü/ses senkronizasyonu problemi oluşuyor(dolayısıyla alt yazı). Orjinal video üzerinden çalışan overstream'de bir problem yok. Parçalama konusunda H.264 codec'i ile uğraşmış birinin yardımına ihtiyacım var.
10 trilyon TL yanlış bir anlatım herhalde. 10 milyon olmasın o.
saygılarımla
Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar
her mili bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var
Dostlar, ki bir kere bile selamlaşmadık
aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz...
eski paraya göre olmasın o. 10 milyon TL birilerinde olabilir ve normaldir ama 10 trilyon TL kimsede olamaz ve gerçek dışıdır.
saygılarımla
Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar
her mili bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var
Dostlar, ki bir kere bile selamlaşmadık
aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz...
Burda Dawkins'in video sunda bir hata var ,benim bildiğim ödül 100.000 tl
Dawkins ise Türkiye nin milli gelirini 36 katı demiş ya independent haberi yanlış vermiş ya da Dawkins abartmış.
''asla değişmeyecek hükümler getirdiğini iddia etmek,aklın ve ilmin gelişimini inkar etmek olur''