Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 11-03-2009, 21:29
gercekisim gercekisim isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyelikten Ayrılanlar

Standart Sahtekarlık değil mi?

http://www.samanyoluhaber.com/haber-141339.html adresinde güya evrim Teorisine karşı yazılmış bir kitap tanıtıyor ve yazarı da şöyle bir rumuz kullanıyormuş. Prof. Dr. Arif Sarsılmaz (!) bu ne biçim bir şeydir! bu kitabı efendilerinin yazmadığını nerden biliyorlar acaba? üstelik linkteki yazıyı yazan da bir profesörmüş..Prof. Dr. İsmail UĞURLU (!) vay be! bunların bu yazılarını görenlerin bazıları da,vay be koskoca prof. bile evrimi reddediyor o zaman evrim teorisi yanlış diye saftirik bir düşünceye kapılıyor.Hadi kitabı yazan böyle acayip bir rumuz kullanıyor da,yazıyı yazan Prof. Dr. İsmail UĞURLU (?) kim ola? ben fetullah siteleri hariç hiç bir yerde ismine rastlamadım..yoksa SAHTE Mİ?! blen,duyan var mı aranızda?

Şimdi bu yaptıkları sahtekarlığın daniskası değil mi?

yazan: Ord. Prof. Dr. gercek isim ( ben de mahlas kullandım,aldanmayın sakın. )

Konu gercekisim tarafından (11-03-2009 Saat 21:59 ) değiştirilmiştir. Sebep: yanlış anlaşılmayı önlemek için bir kelime ekledim.
Alt 11-03-2009, 21:50
K.C. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
K.C. K.C. isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Sızıntı dergisinin yayın editörüymüş.
Mahlasıyla da gerçek adıyla da kayıtlı Prof. Dr. yok..

Bunlarla aslında uğraşmak lazım. Yök'e falan bildirmek lazım, böyle ünvanları olmadığı halde kullanıyorlarsa yaptırım uygulamak lazım... lazım da lazım... ama kim yapacak?

YILDIZLAR ATEŞ BÖCEĞİ SANILMAKTAN KORKMAZLAR

http://kadinislamadalet.blogcu.com/
Alt 11-03-2009, 21:58
Üyelikten Ayrılanlar

Yök'e bildirmek mi? bildirirsek belki yök üyesi yaparlar onun için bildirmesek daha iyi olur gibi
Alt 11-03-2009, 22:02
pante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pante pante isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Fetullah'tan almıştır Prof. ünvanını muhakkak.
Korkuyorum bu yalanları, sahtekarlıkları görüp duydukça insanlar yavaş yavaş islam'ın da, peygamberinin de, 4 halifesinin de koca bir yalan olduğuna inanmaya başlayacaklar. Zaten ellerinde tek geçerli kanıt yok. Bu kanı bir yayıldı mı dünyada, önü alınamaz. Ondan sonra suçu başkasında aramasınlar. Sebebi müsellibi bu sahtekarlıklarıdır.
Hadi "genelleyelim, dinlere maledelim" desem başka hiçbir dinde duymadım böyle olayları. En azından bu kadar diz boyu değildir.
Varsa bir müslüman arkadaşımız yazsın. "Hristiyanlar şu sahtekarlıkları yapıyorlar, Museviler şöyle üç kağıt çeviriyorlar, Budistler, Hindular şunu-bunu yapıyorlar." diye.
Din için, Allah için yalanı-dolanı mübah gördükleri besbelli. Ama ben Kur'an'da böyle bir izin hatırlamıyorum. Tamam, hile var, tuzak var ama sahtekarlık yok.
Bence bunların Kur'an'ı falan taktıkları yok. Kendilerini İslam'ın üstünde görüyorlar. Risaleleri de Kur'an'ın üzerinde. Zaten "Risalelerin içinde Kur'an var" diye Kur'an'a baktıkları dahi yok. Yani ayrı bir din gibiler sanki.
Alt 11-03-2009, 22:12
Üyelikten Ayrılanlar

Ayrı bir din olduğu konusunda seninle aynı fikirdeyim Sn. PAnte. Bunlar müslüman da değil,müslümanın evrim geçirmiş ve daha iğrençleşmiş hali. (Müslüman derken gerçek müslümanlardan bahsediyoruz,anadolu müslümanı saf temiz insanlardan değil.)
Alt 11-03-2009, 22:30
azınlık azınlık isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

gercekisim´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
... Bunlar müslüman da değil,müslümanın evrim geçirmiş ve daha iğrençleşmiş hali ...
Evrim ileri doğru olur ... bunlar mutasyon - bir çeşit entropi.

Bu mesajları okuyunca aklıma everensel-insan'ın epistemoloji takıntısı geldi ... Al sana epistemoloji, al sana Prof. Bana gel bu forumdan on tane Prof. çıkartırım şapkan uçar!

Nedir Prof.? Akademia'nın bahşettiği ünvan. Al tepe tepe kullan.

A.

The meek shall inherit nothing! - FZ

Önerilen Siteler