Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 15-10-2005, 20:32
Mutezile - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Mutezile Mutezile isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Standart Bir Müslümanın (hyt) ANALİZİ

''Varsa benimle yazışmaya yüreği yeten yazsın ama kendi fikrini yazsın. Bu turan dursun zırvalıkları çoktan cevaplandırıldı'' (hyt)

''Şimdi okuduklarınıza kızmanıza hiç hakkınız yok. Çünkü siz ahiret hayatının olmadığını, cennet ve cehennemin olmadığını söylüyorsunuz.

Turan Dursun şimdi "Yandım Allah" diye bağırıyordur.

Yarabbim beni yeniden dünyaya gönder diye ciyak ciyak bağırıyordur

Mangala yatmış misali, yanmıştır.
Cehennem ateşine yaklaşınca o bıyıkları falan hemen alev almıştır...hahahahahh'' (hyt)

Namaza gidiyorum (sonumuz turan dursun gibi olmasın değil mi), gelince hesaplaşırız.(hyt)

Bir HYT MÜSTEAR ADLI ÜYEMİZİN ANALİZİ:

Bir an için, sadece bir an için Ku'ran-ı Azimüş Şan'ın kutsal kitap; Muhamm
ed s.a.v 'nin Allah rasulü; İslamın'da Hak din olduğunu varsayalım. Ve Turan Dursun'un da (ve muhtemelen bizimde) onun cennetinden mahrum kalacağımızı- ve cehennemin yağlı kütüklerine dönüşeceğimizi düşünelim.

Be Allahın'ın Kıt zekalı arpacık kumrusu; senin inancına göre acılar çeken
bir adamın arkasından alay ve Küfürle kahkalar yollaması için Allah kime ruhsat vermiş sen biliyor musun: İBLİSE.

Sen nasıl bir sebze kafalı vicdansızsın ki; cehennemde yandığına adın kadar emin olduğun -neticede bir Allah kulu (senin itikadine göre)- hakkın
da, cehennem zebanisi gibi etrafında sevinçle kahkahalar atarak dans ediyorsun.

Ve sen nasıl bir sığ düşünceli, alık bir arpacık soğanısın ki; bu kadar şirret
likten, küfürden, kem sözden sonra kurnazca:

Namaza gidiyorum (sonumuz turan dursun gibi olmasın değil mi), gelince hesaplaşırız.(hyt) bu cümleyi sarfediyorsun.
Eğer Ahirette Allah-ü Teala'nın huzuruna ve RÜYETULLAHA nazil olursan bu kadar ikiyüzlülük, kötü kalplilik ve fitneden sonra tek bekleyeceğin şey: Senin suratına okkalı bir şekilde tükürmesi ve sana şöyle seslenmesi
olacaktır:

: ''A benim kıt zekalı Kulum! Tebliğ-Tevhid-Hidayet ve Hoşgörü Dini olarak
gönderdiğim islamın; Rasullulah Hatemü'l Enbiyanın Ümmetinin yüzkarası
sın! Başın secdeye gelmiş, İman etmişsin ama Yüreğin şirk, fitne ve kötülük dolu. Rabbini KANDIRABİLECEĞİNİ NASIL AKLINDAN GEÇİRDİN
BE SERSEM!''

(Bu sirk soytarısı için kullandığım Ilımlı dil için özür diliyorum. Kalbimden
asıl geçen sıfatları sayamadım. Yazısının arkasında durduğunu ve sevgili
Turan Dursun'a azab ve eziyet reva gördüğünü ve bunu da zil takıp oynayarak yaptığına kani olursam ''Allah Yarattı'' demiyeceğim.

Sevgili moderatör ve Site sahipleri: Bu kadar vicdansızlık, hayasızlık benim kanıma dokunuyor. Cem/Russel/Nothing--sizlerin?
Alt 15-10-2005, 22:41
Üye Değil

Mutezile kardeş bu adamları bu kadar ciddiye alma ya, bu hyt çoluk çocuk zaten, kafandaki resmi ona göre ayarlarsan sinirlenmezsin. O zaten temsil ettiği gurubun da yüz karası oluyor, eğer biraz aklını kullanan bu yazıları(forumlardaki) okursa hangi dini yaklaşımların daha doğru olabileceğini görecektir. Bu tür insanların sevdiklerimize küfür etmesi sevdiklerimizin değerinde bir azalma yaratmayacaktır. Belki böyle dallamalar sayesinde daha çok popularitesi artıp daha çok konuşulacaktır ve daha çok kişiye ulaşacaktır. Bu tür adamlar seni umutsuzluğa itmesin, arkanda seninle benzer düşüncelere sahip benim gibi bir çok insan olduğunu hatırlatırım.
sevgiler
Alt 15-10-2005, 23:09
Üye

Güzel düşüncelerin için teşekkürler; birbirimizi yüreklendirmemiz son der
ece önemli. Buna hepimizi çok ihtiyacı var. Çok üzüldüğüm noktayı kısaca açayım arkadaşım:
Turan Dursuna, İlhan Arsele, Arif tekine, vb aydınlık yüzlere yapılan küfür ve hakareti; adamın mezarının üzerinde tepinip kahkaha çığlıkları atmaya
vardırana pek rastlamadım. Bu vatandaşın Yazdıklarını dehşet içinde okudum ve utandım. Bir insanın alçaklaşabileceği seviyenin donma noktası
bu. Bu kelvin 'dır 276. Bunun altına düşülebilir mi? Ar, haya, vicdan, etik
değerlerden hiç nasibini almamış mı? Muhammed ve Ehlibeyti hakkında benzer bir mukabele yapılsa son derece iğrenç olmaz mı? Tepkisizlik, sess
izlik gösterilecek bir durum değil. Tabii dediğin doğru; bu zevatı ciddiye de
almamak lazım aslında, çünkü kendilerinde bir önem vehmetme tehlikesi var. Ama meydanı boş bulup minik kafasına göre at koşturamayacağını da
anlatmak lazım bu tür zerzevata diye düşünüyorum.
Alt 15-10-2005, 23:36
mokartes mokartes isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart bak bak baak

bak sen edepten saygıdan söz edenlere mutezile efendi evvela kendi zevatına şööyle bir göz at da kim kime ne kadar hakaret dolu ifadeler kullanıyor gör ondan sonra olmayan ahlakınızdan bahs et.aman fazlada bahs etmeki toplum da infial olmasın TURAN DURSUN denen ** ALLAH onu cehenneme yollayandan razı olsun efendimiz (s.a.v)hakkında ağza dahi alınmıyacak ifadeler kullanmış ve hakkettiği cezaya ahiretten evvel dünyada kavuşmuştur ki ahiret haline biz karışmayız ALLAH bilir.evveli islamiyetle yoğrulmuş fakat bile bile küfre sapmış bir adamın hali ne acı.site anasayfasında vs. yayınlanan yazılara ancak çocuklar aldanır diyecem amma maalesef günümüz müslümanı neye inandığını bile tam bilmiyorki bu zırvalara aldanmasın.marjinal bir din anlayışı yani.size bir lafımda yok eğer küfrünüz cehli ise ALLAH hidayet etsin fakat küfrünüz inadi ise canınız cehenneme kimse MUHAMMED MUSTAFAYA olan aşkı söndüremez o kıyamete kadar sevilecek sayılacak anılacak turan dursun ve emsalleri ise ne adı kalacak ne sanı kirli bir tuvalet kağıdı gibi yok olup gidecek sizlerin zaten irap'ta mahalliniz bile yok sümük misalsiniz yani hık şap o kadar.....
Alt 16-10-2005, 00:18
Üye

Bu tip forumların en önemli işlevlerinden biri Turnusol kağıdı görevini yerine getirmesidir. Ayrık otlarını ayıklamaya katkısı olmasıdır. Bir çok ateistin, dinler dışında yaşayan insanın İslam ve diğer 'semavi' dinler hakkında yaptıkları Okuma ve araştırmalar; Konular hakkında çok malumat sahibi olmaları bir takım inananları da - bazen hayatlarında ilk defa - Kuran ve tefsiriyle, hadislerle ilgilenme konusunda itici güç olmuştu
r. Karşı tarafın getirdiği argümanlara; İslam Dinini ve diğer Dinleri doğru çerçeveye oturtma konusunda ki çabalara (bu çabalar müminlere göre genellikle iftira ve küfürdür); onlar da Temel İslami Kaynaklardan, referanslardan alıntı ve gönderme yaparak yanıt verirler ve fikir teatileri başlar. Çoğu kez tartışmanın harareti içinde olay kişiselleşir.

Bir de bu tartışmalara katılacak Din bilgisi ve okuma iştahından mahrum
ZAVALLILAR vardır; ki bu zavallıların konuya katkısı genellikle bilgiçlik,
kibir ve HUSUMET ile kendini gösterir. Cem'in ve diğer site sahiplerinin kurduğu bu Site forumlarında Ak koyun-Kara koyun çok çabuk ortaya çık-
maktadır. Ağızlarından lağım akıtmayı marifet sayan bu kadronun üyeleri
Mü'minlerden olduğu kadar İslam Dini dışında, ya da başka inanışlarda olanlardan da çıkmaktadır.

''TURAN DURSUN denen İT ALLAH onu cehenneme yollayandan razı olsun efendimiz''

'' hakkettiği cezaya ahiretten evvel dünyada kavuşmuştur ''

''küfrünüz inadi ise canınız cehenneme ''

''sümük misalsiniz yani hık şap o kadar.....''

Bu satırları yazabilen zat ve yukarıda aktarılan 'hyt' namlı zatın hangi kate
goriye girdiklerini; bu kinlerinin sebeplerini; akıl ve izandan bu kadar uzak
oluşlarını; hoşgörü, hidayet ve tebliğ dini diye pazarlamaya çalıştıkları İsla
mın aslında nasıl hükümlerden müteşekkil olduğunu; Tahammülsüzlük ve
husumet çukurundan neden çıkamadaklarının cevabını sanırım herkes ken
di kanaatine göre verebilir.
Alt 16-10-2005, 01:15
mokartes mokartes isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

ALLAH ALLAH ALLAH ALLAH.YANİ HAYRETİM ŞAŞTI DOĞRUSU BİDE TEREYAĞ GİBİ ÜSTE ÇIKIYOR ADAMLAR İYİMİ PES DOĞRUSU HEM SAHTEKARSINIZ HEMDE YÜZSÜZ.
Alt 16-10-2005, 01:32
Üye Değil

Mokartes biraz düşünürsen bizim sahtekar olmadığımızı anlarsın, korkma, korkmak yerine düşün.
Kafanız öyle yıkandı ki Muhammed hakkında salavat getirmeden düşünmenin imandan çıkmaya sebebiyet vereceği korkusu içindesiniz. Bir an bir ateist gibi düşün, sonra dön yine müslümanlığına. Kendi düşüncelerini bir de başkalarının aklında tartmayı dene. Biz de insanız, biz niye farklı düşünüyoruz onu anla. Biz sizin gibi düşünmeyi denedik çok ve hala deniyoruz, bizim de duygularımız var, ölümden biz de korkuyoruz.
Biz sizi anlıyoruz. Siz bizi anlamaya korkuyorsunuz. Biz sizi anlayınca islamiyete mi geçiyoruz?hayır, siz bizi anlayınca niye dinden çıkasınız?
Alt 16-10-2005, 20:20
Üye

Sevgili usrenin;

Sanırım çok şey bekliyorsun-bu anlattıkların çok önemli bir meziyettir: Em
pati yapmak diye nitelenir. İslamda yeri olduğunu sanmıyorum. Hiç bir Mü
min in de bunu yapabildiğini görmedim. Akıl İman ve taassub zinciri ile bağlanmışsa eğer böylesi güzel bir erdemi sanırım yavaş yavaş yitiriyorla
r. Umarım yanılıyorumdur-ve gözlemlerim yanlıştır. Açıkçası; ilk tepkisi
karşısındaki insanı aşağılamak, küfretmek, adam yerine koymamak, sara
kaya almak olan bir insandan senin anlattıklarını beklemek korkarım ki
ham hayaldir. Şahsi deneyimlerimden yola çıkarak öne sürdüğüm bu çıka-
rım umarım isabetsizdir, ve hata bendedir.
Alt 16-10-2005, 20:50
Materyalist Materyalist isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Usrenin'e

Sevgili Usrenin! Mutezile ve Mokartes gibi, Allah ve Muhammed korkusu beyninin her tarafını kapladığı için düşünmekten aciz olan varlıklara, cevap yazmaya ayırdığın zamana acıyorum. Bu tip insanlar, şeriat hukukunun olduğu bir ülkede seni ellerine geçirirlerse neler olabileceğini düşünüyorsundur eminim. Bunlar (Mutezile ve Mokrates gibiler) yobaz, bunlar akılsız, bunlar dogmatik, bunlar en ufak fırsatta bizim gibi düşünenlerin derilerini canlı canlı yüzebilecek vicdansız ve acımasız yaratık-ı aşağılıklar'dır. Bunlar "neden yemeği sol elinle yiyorsun?" diye insanları lokantalarda öldürebilecek kadar gaddar ve kindar insanlardır. Bunlar .......... kılı bile olamayacakları bir insanın (Turan Dursun) yıllarca emek vererek elde ettiği akıl enginliğini, kuş kadar beyinleri ve cahil-aptal bilgileriyle eleştirdiklerini zanneden ukalalardır.
Neden bu insanlar için zamanınızı harcıyorsunuz? Onlar anlamaz, anlayamaz. Beyinleri buna yetmez.

Tek Gerçek Maddedir
Alt 16-10-2005, 21:08
Üye

''Allah ve Muhammed korkusu beyninin her tarafını kapladığı için düşünmekten aciz olan varlıklara''

.'' Bu tip insanlar, şeriat hukukunun olduğu bir ülkede seni ellerine geçirirlerse neler olabileceğini düşünüyorsundur eminim''

''Bunlar (Mutezile ve Mokrates gibiler) yobaz, bunlar akılsız, bunlar dogmatik, bunlar en ufak fırsatta bizim gibi düşünenlerin derilerini canlı canlı yüzebilecek vicdansız ve acımasız yaratık-ı aşağılıklar'dır''

''insanları lokantalarda öldürebilecek kadar gaddar ve kindar insanlardır''

''Bunlar .......... kılı bile olamayacakları bir insanın (Turan Dursun) yıllarca emek vererek elde ettiği akıl enginliğini, kuş kadar beyinleri ve cahil-aptal bilgileriyle eleştirdiklerini zanneden ukalalardır. ''

Yahu materyalist kardeş, bu lafları hakkettim mi sence ben gerçekten? Hangi sözlerimden yola çıkıyorsun bana yobaz, aşağılık, gaddar, kindar,
kuşbeyinli, aptal falan derken. Hepsi bir yana YOBAZ olduğum kanaatine
nasıl vardın? Umarım elle tutulur bir şeyler getirirsin.

Önerilen Siteler