ilk konuda diyorsunki ''incil tahrif edilmiştir''. bakıyorum herhangi bir dayanak ya da sağlam kanıt var mı? yok. muhammed'in kendi dinine hristiyanları da katmak için uydurduğu ''incil ve tevrat değiştirilmiş'' yalanını bir tek kanıt olarak sunmuşsun. benim gibi hristiyanların, ne kuranda yazan ayetler umrundadır ne de muhammedin saçma sözleri. bunlar bizim için asla bir kanıt değildir. muhammed resmen hayali tanrısını da küçük düşürmektedir. tanrı kitabını koruyamayacak kadar güçsüz değildir.
kuranın orjinallerinin yakıldığını duymuşsundur herhalde.
''''İsa Peygamber ile ilgili bildirileri aslında İncil'in yazımı sırasında Tevrat'tan kopyalanmıştır'''''
buna çok güldüm işte. aynısını sizin muhammed kuranı yazarken yaptı. musevi ve hristiyan arkadaşlarından duydukları şeyleri kurana geçirdi. sonra hristiyanlara ve musevilere ''sizin dininiz artık geçersiz'' gibi iddialarla kendi dinine katmak istedi. çok da başarılı olamadı. sonra kurana daha sert ayetler koydu, gene tutmadı bu numara
peki şunu soralım kuranda mucize varmı?
muhammedin ikiye böldüğü ay mı? (buna cidden inanan varmı merak ediyorum, eğer ay yarıldıysa şuan nasıl sapasağlam duruyor yerinde. tekrar birleşti mi ayrılar parçalar)
365 tane gün kelimesi geçiyormuş kuranda

sizin tanrınızın zaten işi gücü yoktu kitabınızın içine bulmacalar sıkıştıracak. hani kuran apaçıktı? birde gidiyorlar kuranı kerimin şifresi gibi kitaplar yazıyorlar. kuran kendisi diyor apaçıktır tüm ayetler diye. millet bunu aksini iddia edip şifreler arıyor kitapta.
allah diyen dana, aslan, karga, tavuk, devekuşu ben en çok bunlara gülüyorum. youtube da aratın bir sürü çıkıyor bunlardan. mucizeden çok komedi kategorisine giriyor bunlar. allah varlığını ispat etmek için bunlarla uğraşacak işi gücü yoktu.