azınlık´isimli üyeden Alıntı
Selamlar,
Resmin alındığı site Danimarka Savunma Bakanlığı, Hava Kuvvetleri Uçuş Taktik Komutanlığı'na ait.
Resmin bulunduğu sayfada özetle Danimarka'da UFO gördüğünü iddia edenlerin arttığı, UFO'ların ne olduğu vs. hakkında bilgi var.
Resimin altındaki açıklamada kütlenin önce UFO zannedildiği ancak sonradan bir termik santralden yükselen buhar kütlesi olduğu anlaşıldığı yazılı.
A.
|
Açıkçası resmi incelediğimizde termik santralden çıkan bir buhar kütlesine hiç benzemiyor. Buharın cismin(artık adı her ne ise) tepesniden çıktığı ve aşağı doğru attığı gözlemlenmekte. Ayrıca yine dikkat ettiğimiz zaman cismin ortadan ikiye ayrılmış bir küre gibi olduğunu görüyoruz. Bir tabana sahip olduğu görülüyor. Tabanın sınırını, sanki gölgede kalmış gibi açık gri ile göze çarpmış. Ayrıyetten sözde sadece bir buhar kütlesi denilen bu cismin üst kısmı oldukça düz. Dümdüz hatta. Bir buhar kütlesi yukarı doğru hareket ediyorsa nasıl olabiliyorda üst kısmı bu düz ve oval kalabiliyor.
Ne demek istediğimi daha net olarak anlayabilmeniz içinden paintten bir çizim yaptım.
Biraz hayal gücümüzü kullanır isek bunun bir kamuflaj olduğu sonucuna varabiliriz.
Bu arada yanlış anlaşılmasın, resimdeki şeyin ufo olduğunu iddia etmiyorum. Hayal gücümü kullanarak ilginç bir tez geliştirdim sadece. Buyrun yorumlarınızı bekliyorum.
Saygılar.