Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 15-10-2009, 21:03
taabbud taabbud isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

emil´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hemen de buluyorsun çelişkiyi.Bizim sözlerimize gösterdiğin dikkati inandığın kurana da göstersen bundan çok daha fazla çelişki görürsün..Ayrıca bunlar Türkçe'de gerçek anlamın dışına çıkmış biraz deyimleşmiş sözcükler.Mesela Allah allah derken şaşkınlık ifadesidir.Kimse orada heralde allahı anmak için demiyor..
Kuranın çelişkili dediğin ayetlerini senin benim gibi aciz insanlar tefsir etmiş ve dilimize çevirmişlerdir. Onlarda ilmi oranında bunu yapmıştır. Kuranda bütün ayetler herkesin anlayabileceği, ilminin çözebileceği derecede değildir. Onlarda çevirirken manasını tam anlayamamış olabilirler. Yoksa Allah'ın hiçbir ayeti, Hiçbir yarattığı çelişmez. Ancak insanların aklı kısıtlıdır onlar çelişir. Aklının kısıtlı olduğunu kabul ediyormusun?

Not: vallahi derken sen gerçek anlamında kullanmışsın kelimeyi

Konu taabbud tarafından (15-10-2009 Saat 21:16 ) değiştirilmiştir.
Alt 15-10-2009, 21:03
güneşinzaptıyakın güneşinzaptıyakın isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

taabbud´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
.........................
Size tavsiyem müslümanların şuan yeryüzündeki imajını örnek olarak alıpta müslümanlık bu işte demeyin.
Hangi zamanı örnek almalıyız? Yaşadığımız zaman tanıklık edip yorumlamadan hangi zaman? gemiş zaman fiili ilemi konuşmalıyız müslümanlar hakkında? gelecek zaman fiili ilemi? geçmişi sorgulama, bu günü sorgulama hangi zaman sorgulanacak bu müslümanlar sence?

''güneşinzaptıyakın was here''
Alt 15-10-2009, 21:12
Üye

güneşinzaptıyakın´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hangi zamanı örnek almalıyız? Yaşadığımız zaman tanıklık edip yorumlamadan hangi zaman? gemiş zaman fiili ilemi konuşmalıyız müslümanlar hakkında? gelecek zaman fiili ilemi? geçmişi sorgulama, bu günü sorgulama hangi zaman sorgulanacak bu müslümanlar sence?

''güneşinzaptıyakın was here''
Ne zamanından bahsediyorsun sen ya. benim yazdığımdan sen bunu anladıysan anlayış problemin var senin bence. Ben her gördüğün sakallı terrör örgütü üyesini müslüman sanma, dinini bilen bir müslümanı tanımadan müslümanlık bu işte deme dedim anlayabildin umarım.
Alt 15-10-2009, 21:17
güneşinzaptıyakın güneşinzaptıyakın isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

taabbud´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne zamanından bahsediyorsun sen ya. benim yazdığımdan sen bunu anladıysan anlayış problemin var senin bence. Ben her gördüğün sakallı terrör örgütü üyesini müslüman sanma, dinini bilen bir müslümanı tanımadan müslümanlık bu işte deme dedim anlayabildin umarım.
Seviyeyi korumanı temenni ederim. Bu konuda müslümanların dağa taşa, ota kuşa ''Allah'' yazan bir tanrıya inanışları tartışılıyor, terör ve müslümanlık konusu forumda var, istersen ordan devam edersin o konuya. ''Allah was here'' ''so was güneşinzaptıyakın''
Alt 15-10-2009, 21:21
Üye

Ben müslüman birine seviyeli olurum sana saygı duymamı seni onure etmemi istiyorsan bunun için müslüman olduğuna inanmalıyım. Çünkü bizim dinimizde inanmayan birini onaylamak, methetmek, ne doğru söylemiş demek cehenneme götürür insanı, tabi inanan için. Birde benim lafımı kırpıp alan sensin sonrada kalkıp terör başka yerde işlendi diyen yine sensin
Alt 15-10-2009, 21:25
Şaman Türksoy Şaman Türksoy isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Değerli site yöneticileri!
Demokrasinin bu kadarı da fazla.
Bu kuş beyinli (kuşlar,özellikle kırlangıçlar kusura bakmasın) kula tahammül etmek zorunda mıyız?
Bazıları kazanılamaz, bunu anlamıyor musunuz?
Bir dinci sitede, bu bilgi ve uslupla ben olsam, çoktan kovulmuştum.
Alt 15-10-2009, 21:25
serdar-yildirim serdar-yildirim isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

artık bir kılıf uydurmayı bırakalım lütfen.haberi iyi okumadınız herhalde bilim adamları üzerinde çalışıyorlar eğer sonuca vardıklarında zaten bunu medya ile paylaşacaklar.ozaman doğru yalanmı öğreneceğiz o yüzden şimdi bir karar vermek hata olur.
Alt 15-10-2009, 21:27
Şaman Türksoy Şaman Türksoy isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Ne mutlu bana, galiba bilmeden yazar sıfatı kazandım
Müslümanları zor günler bekliyor.Donanımlı olanlarla tartışmak keyifli olabilir.
Alt 15-10-2009, 21:28
ulpian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ulpian ulpian isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Başarı Ödülü 

serdar-yildirim´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
artık bir kılıf uydurmayı bırakalım lütfen.haberi iyi okumadınız herhalde bilim adamları üzerinde çalışıyorlar eğer sonuca vardıklarında zaten bunu medya ile paylaşacaklar.ozaman doğru yalanmı öğreneceğiz o yüzden şimdi bir karar vermek hata olur.

sayın serdar-yildirim,

ama başlığı açan sizsiniz.

Kendi yorumlarımızı yazmamızı istemiyor muydunuz?

saygılarımla
Alt 15-10-2009, 21:38
zocor zocor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Bu olay gerçek olmayabilir, yani bebeğin ailesi bebeklerinin bacağına böyle bir yazı yazabilir..

Ama işin asıl komik ve trajeidik tarafı bebeğin bacağında bir anlamlı kelimeler topluluğu birleşip bir anlamlı cümle oluşturuyor ama onu bile "inkar" ediyorsunuz..

Hiçbiriniz dememişki bunu ailesi yazabilir diye..Hepiniz bacakta yazan o yazının doğuştan olduğunu kabul etmiş ama o cümleyi yine "inkar" etmişsiniz..

Bu "inkar etme" uykusundan ne zaman uyanacaksınız ???

Uzun zamandır bu "yanlı" foruma girmiyordum, girip yazılanları yorumları okuyunca elhamdülillah müslümanım diyorum, bu forumu okuyan inançlı insanların inançlarının daha da arttığını düşünüyorum benim gibi..

Önerilen Siteler