Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 18-10-2009, 04:26
ugly ugly isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

bilge34´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Eğer, bebeğin vücudunda ki yazılar gerçekten kendiliğinden çıkıyorsa, (çünkü benzeri bir çok şey uydurma çıktı) bu apaçık bir mucizedir. Allah neden bebeğe acı veren bir şey yapsın veya Allahın neden bebeğin vücudunda yazı göstermeye ihtiyacı olsun gibi gerekçelerle karşı çıkmanın hiç geçerliliği yok. Bu durum karşısında söz biter, sadece ve ancak secdeye kapanılır.

Allah (c.c.) herşeye kadirdir !
Bir an için fareye taptığımızı düşünelim. O kadar çok nesneden fare şekli ve sembolu çıkarırızki. Hristiyana sorsanız hayatında o kadar çok kendi dini sembolleri ile ilgili şey vardırdki saymakla bitiremez,yahudi için keza.

Hem Allah neden böyle soytarıca işlere girişsinki? Yok domates,yok bacak. Ya neden kendi çıkıp ben varım demiyoda,hep perdenin arkasından bize ne olduğu belirsiz mesajlar yolluyo?
Ayrıca neden arapça yada arap harflerine benzeyen garip garip şekiller? Allah arapçamı seviyo? Yada araplarımı daha çok seviyo?Allahın biraz postmodern olması lazım artık.Çagımızın evrensel dili ingilizce. Bence bu arap ve arapça sevdasından vazgeçin siz. Yarın birgün bu haberin fakesi çıkarsa üzülüp kalmayın sonra. Mucize die bişey yoktur. Mucizeyi mucize yapan kafamızda şekillendirdiğimiz veya şekillendirmemiz istenen kurgulardır.
Ne Kızıldeniz yarılmıştır,ne 2 balıkla ordu doymuştur,ne gökten zembille hurma inmiştir,nede allah o çocugun bacagına öyle yazılar yazmıştır.
Alt 18-10-2009, 06:17
vartor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
vartor vartor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği 

Hem imtihan, imtihan diye tutturur, hem de allah yazdi secde edelim diyerek, oyunu bozanlar, henuz kendi dinini bile bilmeyen birileridir.

Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
Alt 18-10-2009, 14:14
taabbud taabbud isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Şaman Türksoy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Alıntı yaptığınız iletimde bir ton soru vardı, hiçbirini görmediniz mi?Yoksa yanıtlarını bilmiyor musunuz?Dert etmeyin, öğrenirsiniz, henüz yaşınız küçük ve itiraf ederim ki çok yeteneklisiniz.

Bir makale hazırlığı içindeyim.Okuduğunuz zaman dudaklarınız uçuklayacak.
Sevgili Muhammet'inizin ipliği tekrar pazarda

Bakalım yine mukallitlik yaparak pişkinliğe mi vereceksiniz. Yoksa ipliği pazardan toplayacak bir ulema mı bulacaksınız
Sorduklarının hepsine cevap veririm ama bu kimi tatmin eder orası malum. Sizin taktiklerinizi gün geçtikçe çözüyorum, işiniz gücünüz soru sormak. Müslümanların çoğunun içgüdüsel olarak, kulaktan dolma bilgilerle donatıldığını bildiğiniz için cevabını bulamadığınız her soruyu onlara sorup. Cevaplardaki tutarsızlıkları gösterip onları malup etmeye çalışıyorsunuz. Artık bende farklı bir taktik uygulayacağım. Artık bende size sorular soracağım bakalım cevaplarınız ne kadar tutarlı olacak?
Alt 18-10-2009, 14:20
Üye

TomSawyer´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Vücudunun büyük kısmı, aslında yüksek gerilim salan kaslara dönüşmüş elektrik organları (elektroplax) ile kaplıdır. Bu organlar, herbiri düşük gerilim üreten çok sayıdaki elektrik üreten elementlerden oluşur. Bu aynı, seri olarak bağlanmış bir pil sistemi gibi gerçekleşir. Bir elektrikli yılan balığında 5.000 ile 6.000 arasındaki elektroplax, beraberce 500 voltluk bir gerilim, 500 wattlık elektrik üretebilir.

yeter mi bilmem
Tom iyi oku soruyu ben sana hayvanın vücüt yapısını sormuyorum. Bu hayvan evrimle bu hale nasıl gelebilir? Hayvanın bu özelliği evrimle nasıl gelişebilirki diyorum. Bu hayvanın yoktan var edildiği yani yaratıldığı bariz ortadadır.
Alt 18-10-2009, 14:25
Üye

TomSawyer´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
annesinin babasının yazmadığını nerden biliyorsun?

senin çocuğun mu yoksa

olmayan birşey için yeni doğan bir bebeğin derisini dağlayacak kadar acımasız bir hayvanız biz..

düşünen bir hayvan..

peh
Bunu annesinin babasının yazıp yazmadığını araştırması gereken sensin o arkadaş değil. Çünkü bizim haşa Allah olmasada kaybedeceğimiz bişey yok ama Allah varsa(bizce buna kuşku yok) ve siz bu hal üzere ölürseniz yaşayacaklarınızı okurken bile benim tüylerim ürperiyo, anlatılanları bile duymak benim canımı sıkıyo, bunları yaşamak acaba nasıl bişeydir siz düşünün.

Konu taabbud tarafından (18-10-2009 Saat 14:35 ) değiştirilmiştir.
Alt 18-10-2009, 14:32
Üye

[QUOTE=Yargan Kam;250491]
taabbud´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Sayın taabbud,

soruma cevap yazma ilgisini gösterdiğinizden dolayı teşekkür ederim.

Bu arada inançsal ve düşünme şekli babında pek uyuşmasak da sizin eylenceli, samimi ve şeker gibi birisi olduğu izlenimini ve hissi verdiniz

Belki yanılıyor olabilirim de, sonuçta tanımıyorum sizi.

Ama üslununuz sert ya da saldırgan değil ve inatla açıklama ihtiyacı duyuyorsunuz herşeyi =)

Herneyse, iyi forumlar olsun.

Sevgi ile...
Benim düşünceme göre yaşayan her insan inanma şansına sahiptir, aynı şekilde sapıklığa düşüp inkarda edebilme potansiyeline sahiptir. Son nefeste kalbin kayması diye bir durum söz konusudur bilirmisiniz bilmem? İşte bundan dolayıdırki ben asla imanla öleceğim diyemem ve hiçbir inkarcıyada sen cehennemin odunusun demem, çünkü hayattadır ve her an inanabilir ve bakarsın bizden çok daha hayırlı bir inanan olup bizden çok daha yüksek derecelere kavuşabilir. Allah yaşayan her canlıya tevbe kapısını açık tutar. Benim ne haddimeki insanlara hakaretler edip, saldırıp onları Allah'a karşı soğutmak! Bunu bilmeden yaparsamda Allah beni affetsin?
Alt 19-10-2009, 00:01
bilge34 bilge34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Beyler, çocuğun ayağında çıkan Allah yazısı ve diğer yazılar o kadar açık ve seçik ki benzerlik veya tesadüf ile açıklanması mümkün görünmüyor. Tabii dışardan bir müdahale varsa ki o da olabilir, Alah'ın dinini kuvvetlendireceğini düşünen bir zavallı bunu yapabilir, bu açık seçik bir mucizedir. Sonuçta mucize olamaz diyenler, olabildiğine şahitlik etmiş olurlar. Allah her dilde insanlara işaretler gönderir, son kitabı Arapça olduğu için Arapça yazının bebeğin bacağında görünmesinin hiçbir mantıkdışılığı yok. Olayı perdelemek ya da örtbas etmeye çalışmak yersiz. Bebeğin ayağındaki yazıyı önemsemek gerekir. Sahtekarlık mı, değil mi ? Gerçek ortaya çıkarılmalı.

Allah'ın herşeye gücü yeter !
Alt 19-10-2009, 00:11
ozgurrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgurrr ozgurrr isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Çünkü bizim haşa Allah olmasada kaybedeceğimiz bişey yok
Allah yoksa ve başka bir yaratıcı güç varsa ki ben olduğuna inanıyorum o zaman haliniz ne olacak ?
Alt 19-10-2009, 00:18
alfred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
alfred alfred isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

ozgurrr´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Allah yoksa ve başka bir yaratıcı güç varsa ki ben olduğuna inanıyorum o zaman haliniz ne olacak ?
Evet Taabbud, böyle bir durumda senin halin ne olacak?
Alt 19-10-2009, 21:47
Şaman Türksoy Şaman Türksoy isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Sorduklarının hepsine cevap veririm ama bu kimi tatmin eder orası malum. Sizin taktiklerinizi gün geçtikçe çözüyorum, işiniz gücünüz soru sormak. Müslümanların çoğunun içgüdüsel olarak, kulaktan dolma bilgilerle donatıldığını bildiğiniz için cevabını bulamadığınız her soruyu onlara sorup. Cevaplardaki tutarsızlıkları gösterip onları malup etmeye çalışıyorsunuz. Artık bende farklı bir taktik uygulayacağım. Artık bende size sorular soracağım bakalım cevaplarınız ne kadar tutarlı olacak?
Yalan söylüyorsunuz taabbud, o soruların hiçbirini yanıtlayamazsınız.Çünkü;sizin bildikleriniz işitmeye dayalı.Hiçbir konuda başkalarının penceresinden bakarak doğru yargılara ulaşamazsınız.

Yalan da, yanlış da -eğer özgün ise- düzeltilebilir.Ama kulak dolması ise asla düzeltilemez.Müslümanların çoğunun problemi bu:Bilgi eksikliğine bağlı sorgusuz kabul,teslimiyet,buna bağlı olarak muhakeme yeteneğinde ortaya çıkan zaaflar...

Sakalı Şerif'i düşünün.Bir sakalda en çok kaç kıl olabilir?Her camide muhafaza altında bir kıl var,güya Muhammet'in sakalından bir kıl.Herkes kuyruğa girip bu kılı öpmek telaşında.Dünyada kaç cami var biliyor musunuz?Bir insanın sakalında bu camilerin sayısınca kıl olabilir mi? Üstelik kıl sayısı sabit, camilere hergün bir yenisi ekleniyor.Kimin uydurduğu kılı öptüğünüzü hiç düşündünüz mü?

Önerilen Siteler