Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 05-07-2011, 11:42
SHADOWofGODonEARTH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SHADOWofGODonEARTH SHADOWofGODonEARTH isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Iste Gercek Musluman: Şike caiz mi?

http://www.htspor.com/fenerbahce/hab...in-dolar-gitti

GOL ATMAZSAM GÜNAH İŞLER MİYİM?

Belediyeli oyuncu “Hocam F.Bahçe maçında gol atmamam için 100 bin dolar veriyorlar. Parayı alırsam günah olur mu” diye sordu, onayı aldı!

Soruşturma dosyasının en ilginç delillerinden birini de İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da forma giyen İbrahim Akın’ın Fenerbahçe’ye yönelik teknik takibe takılan bir telefon konuşması oluşturuyor. 31. haftada Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan ve 2-0 F.Bahçe’nin galibiyetiyle biten karşılaşma öncesi yıldız oyuncunun ismi bilinmeyen bir ‘hoca’ya aradığı ortaya çıktı. İddiaya göre Akın, “Hocam bir şey soracağım. Önümüzde Fenerbahçe karşılaşması var, biliyorsun. Bana gol atmamam karşılığında 100 bin dolar teklif ediyorlar. Hocam eğer bu parayı alırsam günaha girer miyim, ne dersiniz?" diye sordu.

150 BİN DOLARI ALMIŞ
Hocanın verdiği yanıt da en az bu soru kadar ilginçti. Kayıtlara göre ‘hoca’, “Sorun olmaz” diyerek İbrahim Akın’a ‘gol orucu fetvası’ verdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu oyuncunun bunun üzerine anlaştığı kişiden 150 bin dolar aldığı iddia edildi. Fenerbahçe, Kadıköy’deki maçta 2. dakikada Stoch ve 45. dakikada Alex de Souza’nın golleriyle galibiyete ulaşmıştı.

Anadan doğma müslümanım;
o vakit anadan doğma budistler kesin cehennemliktir.

Konu murted tarafından (05-07-2011 Saat 14:00 ) değiştirilmiştir.
Alt 05-07-2011, 13:47
imansiz imansiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Iste Gercek Musluman

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futb...29.asp?gid=381

Ibrahim Akina fenerbahce 100 000 dolar oneriyor diyorki sakin bize gol atma.Bu dini butun musluman kardesim ne demek sen bana haram para teklif ediyorsun diyemiyor isine gelmiyor cunku aciyor telefonu hocaya hocam bana para karsiliginda gol atmamam icin para teklif ettiler caizmidir alim parayi dimi hesabi)

bu tipik musluman degilmi?

bilen musluman arkadaslar icin kuranin para karsiliginda gol atmama durumuna buldugu muhtesem cozum nedir?)
Alt 05-07-2011, 13:50
Rawden Rawden isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

imansiz´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futb...29.asp?gid=381

Ibrahim Akina fenerbahce 100 000 dolar oneriyor diyorki sakin bize gol atma.Bu dini butun musluman kardesim ne demek sen bana haram para teklif ediyorsun diyemiyor isine gelmiyor cunku aciyor telefonu hocaya hocam bana para karsiliginda gol atmamam icin para teklif ettiler caizmidir alim parayi dimi hesabi)

bu tipik musluman degilmi?

bilen musluman arkadaslar icin kuranin para karsiliginda gol atmama durumuna buldugu muhtesem cozum nedir?)

Gol attığı top ile toplanarak öldürülmesidir.
Alt 05-07-2011, 14:01
imansiz imansiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Rawden´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Gol attığı top ile toplanarak öldürülmesidir.

baska gazeteden okudum hoca demiski al parayi caizdir!!!oda almis.

ben bir ateist olarak bu isin etik olmadigini dusunuyorum ahlaksizlik olarak goruyorum ama musluman dinibutun kardesim (dinibutun olmasa hocadan fetva almazdi)parayi alip afiyetle yiyor.

tipik musluman cakalligi.iktidarda aynisi yapiyor cal evet calmak gunah ama bu parayi biz calmayalimda laikler dinsizlermi calsin?biz hic olmassa allah yolunda isler yapiyoruz caldigimiz paralarla...al sana haram olmayan calma sekli)
Alt 05-07-2011, 14:05
Rawden Rawden isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

imansiz´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

baska gazeteden okudum hoca demiski al parayi caizdir!!!oda almis.

ben bir ateist olarak bu isin etik olmadigini dusunuyorum ahlaksizlik olarak goruyorum ama musluman dinibutun kardesim (dinibutun olmasa hocadan fetva almazdi)parayi alip afiyetle yiyor.

tipik musluman cakalligi.iktidarda aynisi yapiyor cal evet calmak gunah ama bu parayi biz calmayalimda laikler dinsizlermi calsin?biz hic olmassa allah yolunda isler yapiyoruz caldigimiz paralarla...al sana haram olmayan calma sekli)

Kuran bu konuda ayet içermiyor çok ilginç. Ha ama dur sanırım Tanrı Muhammedin cinselliğiyle uğraşırken unutmuş olmalı!
Alt 05-07-2011, 14:06
murted - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
murted murted isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Moderator
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

- Hocam, ben günah işeyeceğim ama buna bir kılıf bulup Allah'a da ayıp etmeden nasıl işleyebilirim?

- Alacağın paranın beşte birini bizim cami yaptırma derneğine (illa bizimki olsun yalnız, biliyon en güzel camileri yapıyoz.) bağışla evladım. Sonra gerisini afiyetle yiyebilirsin, ananın ak sütü gibi helaldir.

No Religion No Cry

Ateizmi Anlamak için tıkla!
Alt 05-07-2011, 14:17
TUBA TUBA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

murteddd´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
- Hocam, ben günah işeyeceğim ama buna bir kılıf bulup Allah'a da ayıp etmeden nasıl işleyebilirim?

- Alacağın paranın beşte birini bizim cami yaptırma derneğine (illa bizimki olsun yalnız, biliyon en güzel camileri yapıyoz.) bağışla evladım. Sonra gerisini afiyetle yiyebilirsin, ananın ak sütü gibi helaldir.

ilahi güzeldi

bak aklıma ne geldi ,biz çocukken yalan söylendiği zaman kafanın üstünde ekmeği böl yalanın günahından aklanırsın denirdi bizde çocukken az ekmek bölmedik kafamızın üstünde
Alt 06-07-2011, 13:32
calvuss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
calvuss calvuss isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Bu olay bana Al Capone ' nin bisiklet hikayesini hatırlattı. Bilmeyenler için hikaye şöyle...

''Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrıya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Birgün Tanrının çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrıya günahlarımı affetmesi için dua ettim.''

İbrahim Akın da parayı aldıktan sonra büyük ihtimalle bir miktarını sadaka verip bol bol da dua etmiştir.

Önerilen Siteler

Etiket
din islam muhammed