27-08-2012, 18:08
|
|
Denetimdeki Üye
|
|
|
|
antika´isimli üyeden Alıntı
Dinlerden ve tanrilardan bagimsiz yasamak ne kadar güzelmisde haberimiz yokmus,Beynimde adeta bir devrim oldu aklim cag atladi tarif edilemez güzel duygularla kapliyim  ,bütün olaylari net olarak görebiliyorum hatda gelecekden bile tahminler yapabiliyorum,hickimse beni kandiramiyor, biri bana din dayatmaya kalksa o insan bana cok zavalli geliyor,süpersin ateizm,iyki varsin  .
|
123 arkadaşımında dile getirdiği gibi,dünya mü'minler için zindan yeri,kafirler için cennet niteliğinde zira yok yok?
İSLAMDAN KURTULDUN;KENDİNCE DOĞRUYU BULDUN VE RAHATSIN ZİRA
1)her bir nefsin yapamayacağı namazdan secdeden kurtuldun yada zaman zaman kılmadığın zamanlar içinde bulunduğun ruhi bunalımdan kurtuldun
2)inanan biri iken yapıyor isen içki,kumar,zina gibi kötü alışkanlıkların vermiş olduğu sıkıntıdan kurtuldun,zira inanmadığın için bu sıkıntılar artık sende yok
3)eğer tutuyordun ise,yılda 1 ay olsun yaradanın rızası için tuttuğun oructan muafsın yada inanırken tutmayıpta neden tutmadım diyerekten içinden gecirdiğin düşüncelerin yok artık
4)her insana zor gelen zekat olayından kurtuldun,artık malının onda 1'ini ihtiyac sahipleriyle paylaşmayabilirsin,yada vermediğin zamanlar içindeki neden sorusundan kurtuldun
Her insanın her nefsin günah işleme serbestliğinde günahı işledikten sonra içindeki zaman zaman kopan fırtınalardan,rahatsızlıklardan kurtuldun,onun için rahatsın yoksa ateizmin sana verdiği düşünce deil.Asıl kendi düşüncelerinden kendini rahatlama duygusunu aşılamışsın zira inanır olsa idin bu yukumluluklerden mesuldun ve bunlardan inanmıyarak kurtulman sebebidir rahatlaman
Arkadaşım sen nasıl inanmıyarak bu yukumluluklerden muaf olmanla rahata erdim düşüncelerim berraklaştı diyorsan,
İnanan bir kimse ise namaz kılarak,ALLAH CELLA CELALUHUNA yaradanına secde ve dua ederek,hamd ederek,oruc tutarak rahatlamaktadır.
Asla ben demeyi sevmem ama namaz inananın boynunun borcudur,sen nasıl borcunu düşünerek rahatlamıyorsan bende namaz konusunda tedirginim,eğer vakit girdiyse o namazı kılamazsam yeminle tedirginlikten yok oluyorum ama ne zaman namazımı eda ettim içimdeki ruhi rahatlamayı asla tarif edemem edemeyiz,heleki yatsı namazı bazı zamanlar nefsime uyup kılmadan yatarsam rahat uyuyamıyorum ama ne zamanki namazımı eda ettim uyku konusunda rahatlama hisssediyorum.
Sen bunlardan kendini soyutlayarak kurtulduğunu ve rahata erdiğini savunurken bizlerde ne zaman bu yukumlulukleri yerine getirdik anca öyle rahatlıyoruz.
Bütün bunlar bizi yaratan,tek hukum sahibi ALLAHU TEALANIN rızasını kazanmak içindir.Kişi gercekten kendini kalben benimserse yaradanını bu yukumlulukler öyle manen bir rahatlama hasıl ediyor ki tarif edemeyiz.
O halde kişiler kendi tercihleriyle başbaşa bırakılmalıdır.
insan ateist olmayı görsün içeriden adeta kendini yöneten başka bir irade olduğunu farkeder. O irade kişinin aklına Allah ile ilgili ipucları gelse hemen devreye girer ve esir edilmis o kişiyi kendi istikametine cevirir. Ateist mantığı yoktur.Herşey tesadüfün işidir
|

27-08-2012, 18:12
|
|
Üye
|
|
|
|
kurtulusislamda´isimli üyeden Alıntı
123 arkadaşımında dile getirdiği gibi,dünya mü'minler için zindan yeri,kafirler için cennet niteliğinde zira yok yok?
1)her bir nefsin yapamayacağı namazdan secdeden kurtuldun yada zaman zaman kılmadığın zamanlar içinde bulunduğun ruhi bunalımdan kurtuldun
2)inanan biri iken yapıyor isen içki,kumar,zina gibi kötü alışkanlıkların vermiş olduğu sıkıntıdan kurtuldun,zira inanmadığın için bu sıkıntılar artık sende yok
3)eğer tutuyordun ise,yılda 1 ay olsun yaradanın rızası için tuttuğun oructan muafsın yada inanırken tutmayıpta neden tutmadım diyerekten içinden gecirdiğin düşüncelerin yok artık
4)her insana zor gelen zekat olayından kurtuldun,artık malının onda 1'ini ihtiyac sahipleriyle paylaşmayabilirsin,yada vermediğin zamanlar içindeki neden sorusundan kurtuldun
Her insanın her nefsin günah işleme serbestliğinde günahı işledikten sonra içindeki zaman zaman kopan fırtınalardan,rahatsızlıklardan kurtuldun,onun için rahatsın yoksa ateizmin sana verdiği düşünce deil.Asıl kendi düşüncelerinden kendini rahatlama duygusunu aşılamışsın zira inanır olsa idin bu yukumluluklerden mesuldun ve bunlardan inanmıyarak kurtulman sebebidir rahatlaman
Arkadaşım sen nasıl inanmıyarak bu yukumluluklerden muaf olmanla rahata erdim düşüncelerim berraklaştı diyorsan,
İnanan bir kimse ise namaz kılarak,ALLAH CELLA CELALUHUNA yaradanına secde ve dua ederek,hamd ederek,oruc tutarak rahatlamaktadır.
Asla ben demeyi sevmem ama namaz inananın boynunun borcudur,sen nasıl borcunu düşünerek rahatlamıyorsan bende namaz konusunda tedirginim,eğer vakit girdiyse o namazı kılamazsam yeminle tedirginlikten yok oluyorum ama ne zaman namazımı eda ettim içimdeki ruhi rahatlamayı asla tarif edemem edemeyiz,heleki yatsı namazı bazı zamanlar nefsime uyup kılmadan yatarsam rahat uyuyamıyorum ama ne zamanki namazımı eda ettim uyku konusunda rahatlama hisssediyorum.
Sen bunlardan kendini soyutlayarak kurtulduğunu ve rahata erdiğini savunurken bizlerde ne zaman bu yukumlulukleri yerine getirdik anca öyle rahatlıyoruz.
Bütün bunlar bizi yaratan,tek hukum sahibi ALLAHU TEALANIN rızasını kazanmak içindir.Kişi gercekten kendini kalben benimserse yaradanını bu yukumlulukler öyle manen bir rahatlama hasıl ediyor ki tarif edemeyiz.
|
yakında ölüm konusuda açmayı düşünüyorum. Allah yardımcınız olsun.
|

27-08-2012, 23:10
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
|
Sevgili dostum,dünya müminler icin neden zindan? bunu anliyamadim yada inanmiyan icin neden cennet?burdan birsey anlamadim.
1.Namaz...sizler basinizi bir tanriya deyil kuranin yasalarina eyiyorsunuz,bunun ilincinde olan bir insan bunu asla yapmaz cünkü kuranin icinde totaliter bir rejim var,bugün insanlik belli bir seviyeyi yakaladiysa bu bas eyenlerin deyil bas kaldiranlarin sayesinde oldu,bizler ve sizler cok farkliyiz,bizler zulmü sümürüyü baskiyi seyredeceksek yasaminda hayatinda hicbir anlami olmaz,senden ve senin gibilerden bunlari anlamanizi beklemiyorum zaten anliyamazsinizda.
2....icki arasira icerim,iki aile bakiyorum kazancimin hepsini onlara harciyorum ben sadece haftada 5 avrosunu ickiye veriyorum ,kumar oynamam,zina konusuna gelince ,kisilerin yapdiklari onlari ilgilendirir ,ben evliyim.
3....Buda namaz gibi,bas egmek.
4....Ben senede bir defa onda 1 vermiyorum,hayatim boyunca hep paylasdim,herzamanda paylasirim sorun yok.
Ateiz bir inanmak veya inanmamak meselesi deyil,ateizm senin anliyamiyacagin boyutlarda.
Namaz kilmak seni rahatlatiyorsa bundan memnunluk duyarim,bizler icin dindar arkadaslar kötü deyildir kötü olan kuranin yasalari.
"Din sıradan insanlar için gerçek, aydınlar için yalan, iktidarlar içinse kullanışlıdır." - Lucius Annaeus Seneca
|

28-08-2012, 00:51
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
123´isimli üyeden Alıntı
yakında ölüm konusuda açmayı düşünüyorum. Allah yardımcınız olsun.
|
Sayin 123,ölüm konusu acabilirsin ama bizleri ölüm yada ölümötesiyle korkutmaya kalkma,ben sahsen ölümü cokdan asdim,dogumunda ölümünde dogal oldugunun bilincindeyim,dünyada iyi seyler yapamamakdan korkarim ama ölüm beni korkutmaz,ölmek ve yok olmakdan dinlerin köleleri korkar.iyi geceler
"Din sıradan insanlar için gerçek, aydınlar için yalan, iktidarlar içinse kullanışlıdır." - Lucius Annaeus Seneca
|

28-08-2012, 01:20
|
 |
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
|
|
|
|
Dunyaya cennet diyenler bence nimetlerinden faydalansin. Dunya gercek, dinler masal.Masal alemindeki cennete ulasacagiz diye, dunyayi hem kendine hem de etrafindakilere cehennem yapan zebaniler de bu dunyada, baska yerde aramayin.
Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
|

28-08-2012, 01:49
|
|
Üyeliğini Sonlandırmış
|
|
|
|
dünya mü'minler için zindan yeri
|
Sırf sizden farklı düşünüyorlar diye insanların kafalarını kesiyorsunuz,insanları zina ettiler diye kırbaçlıyorsunuz/recm ediyorsunuz,eşinizin size yamuk yapmasından korkup tekme tokat girişiyorsunuz,çocuklarınıza her türlü şiddeti uyguluyorsunuz,ondan sonra da bize zindan bu Dünya kardeşim diyebiliyorsunuz,UTANMADAN..!
Eğer şöyle demiş olsaydın,yüzde yüz haklı olurdun.. Dünya fakir müslüman kadınları için gerçek bir işkencedir.!
Bu sözüne yüzde yüz katılırım ama müslümanlara zindan dedin mi,saçmalamış olursun açıkça..!
Bosna paralarını faize yatırıp 7 sülaleni zengin et,Deniz Feneri'ni kurup milletin parasını lüplet,ondan sonra da Dünya zindan bize de..!
Ramazan'da marketler hıncahınç doluydu..Kilosu 25 TL'den hurma,25 TL'den et,50 TL'den bamya,45 TL'den pastırma,30 TL'den sucuk,20 TL'den kaşar al ve ye,ondan sonra da müslümanlara zindan bu Dünya de..!
Vay yavrum vay..
Müslümanların evlerine oturmaya kıyamazsın arkadaş..Hepsi lüks hayat sürüyor..Fakiri bile borca girip lüks yaşamaya çalışıyor..!
Bakın yollara araba dolu..Cipler üzerinde salınıyor,başörtülü kapitalist müslümanlar..!
|

28-08-2012, 02:30
|
|
Üye
|
|
|
|
antika´isimli üyeden Alıntı
Sayin 123,ölüm konusu acabilirsin ama bizleri ölüm yada ölümötesiyle korkutmaya kalkma,ben sahsen ölümü cokdan asdim,dogumunda ölümünde dogal oldugunun bilincindeyim,dünyada iyi seyler yapamamakdan korkarim ama ölüm beni korkutmaz,ölmek ve yok olmakdan dinlerin köleleri korkar.iyi geceler
|
biz ölümü Allah a kavuşmak olarak nitelendirdik. siz de ona kavuşacaksınız. ama ne şekilde ? ben şunu anladım ki biz ölsekde(!) siz anlamazsınız. siz ölsenizde(!) bize kendi fikirlerinizi kabul ettiremezsiniz. hala alttaki arkadaş kadınlara tekme tokat girişmekten bahsetmiş. biz de bu konuyu çoktan aştık ama biz mi anlatamadık o mu anlamak istemedi bilmiyorum. ayrıca kafa kesme olayını öyle hafifletmiş ki . yanlış düşünüyorlar diye kafa kesiyormuşuz. Allah ve Rasulüne küfre girenlere ve yeryüzünde bozgunculuk çıkarmaya çalışanların sonu budur. açılımı böyle yapmalıydı.
Yeni farkettim biz çocuklara da her türlü şiddeti uyguluyormuşuz hem de UTANMADAN . daha bunun üstüne bir şey demiyorum .
|

28-08-2012, 12:00
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
123´isimli üyeden Alıntı
biz ölümü Allah a kavuşmak olarak nitelendirdik. siz de ona kavuşacaksınız. ama ne şekilde ? ben şunu anladım ki biz ölsekde(!) siz anlamazsınız. siz ölsenizde(!) bize kendi fikirlerinizi kabul ettiremezsiniz. hala alttaki arkadaş kadınlara tekme tokat girişmekten bahsetmiş. biz de bu konuyu çoktan aştık ama biz mi anlatamadık o mu anlamak istemedi bilmiyorum. ayrıca kafa kesme olayını öyle hafifletmiş ki . yanlış düşünüyorlar diye kafa kesiyormuşuz. Allah ve Rasulüne küfre girenlere ve yeryüzünde bozgunculuk çıkarmaya çalışanların sonu budur. açılımı böyle yapmalıydı.
Yeni farkettim biz çocuklara da her türlü şiddeti uyguluyormuşuz hem de UTANMADAN . daha bunun üstüne bir şey demiyorum .
|
Sevgili dstum Allah diye biri yok,sen var desende gene yok,olmayan birseyin resulüde olmaz,ben ona kavusmayacagim,öldükden sonra ölüyorsun bunu kabul etsende etmesende ölüm son,seni bunlara inandiranlar hakim sinifdir bu zirvalari yazanda cizende onlar onlarda cok iyi biliyor ölümün son oldugunu.
Madem allahin var muhammedinde onun resulü bu iddialarda dogrusunuz,birakin mekke ve civarinda kazi yapalim.
|

28-08-2012, 12:32
|
|
Denetimdeki Üye
|
|
|
|
|
antika antika antika
beynini değiştirmek lazım artık senin
neden ve niçin rahata erdiğini yazdık
neden evet haklısın yada haksızsın deme cesaretinde bulunamıyorsun?
insan ateist olmayı görsün içeriden adeta kendini yöneten başka bir irade olduğunu farkeder. O irade kişinin aklına Allah ile ilgili ipucları gelse hemen devreye girer ve esir edilmis o kişiyi kendi istikametine cevirir. Ateist mantığı yoktur.Herşey tesadüfün işidir
|

28-08-2012, 13:14
|
|
Kıdemli Üye
|
|
|
|
kurtuluış islamda
hakaret için demiyorum.
Ciddi soruyorum
Hayatında hiç kitap okudun mu?
Arabistandaki çöl bedevileri bile senden daha mantıklı şeyler yazar ve konuşur eminim..
Üzülüyorum sizler için, dünyada bir ot nasıl yaşayıp gidiyorsa ve yaşananlardan habersizce; sizler de boşu boşuna elde etmiş olduğunuz ömrü, hayatı anlamadan ıvır zıvır şeylerle harap ediyorsunuz.
|