"ictenlik"´isimli üyeden Alıntı
Basit bir soru sormak istiyorum
Çocukların yetişkinlikteki tahmini boyu, anne ve baba boyunun ortalamasına dayanarak (Anne Boyu + Baba Boyu
13) / 2 formülüyle hesaplanır. Erkek çocuklar için +13 cm eklenip ikiye bölünürken, kız çocuklar için -13 cm çıkarılıp ikiye bölünür. Bu yöntem, genetik potansiyeli gösterse de 5-10 cm sapma olabilir.
Dünyanın en uzunları sürekli olarak birbirleriyle çiftleşseydi ne olurdu?
a- Boy uzardı
b- Sabit kalır değişmezdi
c- Diğer seçenekler
|
Bunlar köpek ve onların son onbinyıllarda evcilleştrildiğini hatta aynı atadan çoğaldığını düşünme eğilimindeyiz
Genetik kuramımız nedir? nasıldır?
Antik insanlar insan için buna benzer bir şey keşfetmiş olabilir mi?
çünkü şuraya varmak istiyorum bu beklenen Mesih/Moşiyah/Moşe o neyse, nedir bu? Nereden çıkardılar
Kutsal kitap -din- denenlerin -en azından ilk biçemleri- düz rasyonel tarih olabileceği inancındayım. Sadece tanrı tanrı değil, bunun gibi. Yani bir yönetici, kral, sınıf, başka bir şeyin adı.
Antik bir toplum ya krallığı diriltme inancındalar. Hitler'in Mengenesi vardı. Muhtemelen tarihin bir tekrarı olmalı. Yani binlerce yıl önce de Hitler ve Mengele'lerle tanışmış olmalıydık. Belki de Moşe Nazi Almanya'sının yaratmaya çalıştığı aradığı üstün-asker, ulrta-askerdi. Bir mesih olacağını sanmam, tanrının çocukları olduğunu da sanmıyorum, tanrı olduğunu hiç sanmıyorum..
Tanrının çocukları, mesih/moşiyah, insan dev Nefilim gibi kavramlardan yola çıkarak ve daha ziyade /daha açığı/ piramit gibi dev yapılara bakarak orada ne olduğunu anlamaya konsantre olarak düşünüyorum.
Basitçe soruyorum. Genetiğin kendi, eşleşmelerle, 3-4 metrelik bir insan yaratmayı başarabilir mi?
Yok değilse köpek nedir?
Köpeğe bunu yapanı antik insanlar çözmüş olabilir mi?_
.