pante";p="´isimli üyeden Alıntı
[b]Ayaklarıyla yapıyorsa ödül vermek gerekir ona ceza değil.
Hem elleri, hem de ayakları kesilmiş insanın hırsızlığı mümkün mü?[/b]
çok komiksiniz sayın pante
Ayrıca her seferinde suçunu bilmeden bir sadist gibi "Öldürün onu" diyen Muhammed de çok sırıtıyor.
Yok, bu kadarı mümkün değil.
belkide bu söz çarpıtılşmıştır..ama bence de şeriat çok güzel bir karar vermiş..çünkü HIRSIZ demek senin malına göz dikmiş kişi demektir...bundan daha kötü ne olabilir *ki? kesinlikle hırsızlara el kesilme ceza sı vermek en doğrusu hem hırsızlık sayısıda azalır..eğer ki sizin dediğinizi yaparsak...yok canım bu kadar da değil..iyi ben emek etmeden yaşayayım.Başkalarının helaline göz dikeyim hırsızlık yapayım sonrada beni beslesinler  ne güzel valla keşke HIRSIZ olabilsem madem bana bakacaklar  pante eğer evde değerli eşyalar varsa söyle senden başlayayım  :wink: *:wink:
|
[b]Ayaklarıyla yapıyorsa ödül vermek gerekir ona ceza değil.
Hem elleri, hem de ayakları kesilmiş insanın hırsızlığı mümkün mü?[/b]
çok komiksiniz sayın pante
Ayrıca her seferinde suçunu bilmeden bir sadist gibi "Öldürün onu" diyen Muhammed de çok sırıtıyor.
Yok, bu kadarı mümkün değil.
belkide bu söz çarpıtılşmıştır..ama bence de şeriat çok güzel bir karar vermiş..çünkü HIRSIZ demek senin malına göz dikmiş kişi demektir...bundan daha kötü ne olabilir *ki? kesinlikle hırsızlara el kesilme ceza sı vermek en doğrusu hem hırsızlık sayısıda azalır..eğer ki sizin dediğinizi yaparsak...yok canım bu kadar da değil..iyi ben emek etmeden yaşayayım.Başkalarının helaline göz dikeyim hırsızlık yapayım sonrada beni beslesinler

ne güzel valla keşke HIRSIZ olabilsem madem bana bakacaklar

pante eğer evde değerli eşyalar varsa söyle senden başlayayım

:wink: *:wink: