no_panik";p="´isimli üyeden Alıntı
Sevgili yüce şahsiyet epoch. Yazdıkların yukarıda ve bende farklı bir şey görmüyorum herhalde. 14. sıraya milli eğitim 15. sıraya da milli savunma bakanlığının bütçesini koymuşsun. *
2008 yılı bütçesi kapsamında Millî Savunma Bakanlığı'na öngörülen ödeneğin 13 milyar 326 milyon YTL olduğu açıklandı.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Mill%C3...B1%C4%9F%C4%B1
2008 yılı bütçesi kapsamında Millî Eğitim Bakanlığı'na öngörülen ödeneğin 21 milyar 238 milyon YTL olduğu açıklandı.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Milli_E...B1%C4%9F%C4%B1
2008 yılı bütçesi kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı'na öngörülen ödeneğin 1 milyar 808 milyon 538 bin YTL olduğu açıklandı
http://tr.wikipedia.org/wiki/Diyanet...B1%C4%9F%C4%B1
adan gibi okuyorsan farkedersin. askerin istihakını cami hocalarına yeğliyorsan, emin ol tek başına değilsin. senin gibiler Türkiye'nin % 47 'sini oluşturuyor. Epoch
Benim ne demek istediğimi anlamak istemiyorsun herhalde. Yada anlamak işine gelmiyor. Ben yine türkçesini söyleyeyim... Olayı Çarpıtma....
Askerin istihakını hocalara yeğliyorsun gibi ebleh ebleh ifadeler yazarsan haberin olsun bir daha ki yanıtım bu kadar sakin olmaz.
|
Sayın no_panik,
Bu yazdıklarınla herhalde gurur duyuyorsun. Burada savunduğun konunun ne olduğunu biz iyi biliyoruz. Yoksa senin amacın epoch u haksız falan çıkarmak değil. Şimdi kör ve sağır fakat kime hizmet ettiği belli olmayan beynini biraz şöyle çalkalada aklın başına gelsin. Yoksa sen cami hocasımısın. Hani bunu savunduğuna göre demekki bundan nemalanıyorsun. Yoksa bunun bir başka açıklaması olamaz. Şimdi eğer bu sistemden nemalanmıyorsan o zaman başta söylediğim o kör ve sağır tanımlamasını kabul etmen gerekiyor. Burada K.C. biraz daha insaflı rakamlar vermiş. Hac yolunda harcananlar, imam hatip liseleri uğrunda harcananlar, diyanetin bu paralar maaşlara yetmiyor dediğine göre demekki bu camilerin elektrik, su v.s. masraflarınıda devlet ödüyor. Birde bu özel dinhaneler ben öyle diyorum. Tekkeler, vakıflar, dernekler, *tabiki bütün bunların içinde alevilerinde ibadet için harcadıkları var. Bütün bu paraları gökten zembillemi veriyorlar sizlere. Bunların tamamı bu ülkenin milli serveti değilmi. *Hadi bakalım no_panik denilen şahıs bundan sonrasını ben hesaplamayacağım. Sen şimdi bu ülkenin milli servetinin buralara akan kısmı için bir rakam ver. Verki herkes gülecekmi yoksa ağlayacakmı hep beraber görelim.
Ondan sonrada çıkarsın dersin yok efendim milli eğitim bütçesinden azmış.. Az olsa ne yazar çok olsa ne yazar. Bir kuruşunu bile helal etmem. Zehir zıkkım olsun. Yazık. Bir sürü insan var açlıktan işledikleri suçlar hergün çığ gibi büyüyor. Bedenini satan kadınlara bak, karısını kızını satan insanlara bak. Hastane kapılarında ölen hastalara bak. Ülkesi için canını veren şehit dediğiniz zavallı gençlere bak. Ömrü boyunca ayakkabı yüzü görmeyen anadoludaki halkıma bak. Benim şimdi zehir zıkkım olsun demeye hakkım varmı yokmu..
Öyle dalga geçmeye benzemiyor değilmi. Hadi hesabını çıkarda gel karşıma. Bu ülkenin milli servetinden kaç para kendi kesenize koyuyorsunuz. Ama cevap verirken aklını kullan...