geçenlerde "yaşam amacınız" diye bir linke tıkladım karşıma kampusweb sitesi çıktı.adamlar tevrat-zebur-incil üçlüsünü kutsal kitap olarak tanıtıyor, kuran'ında bir palavra olduğunu ispatladıktan sonra birazda onlara inanmaya meilli iseniz sizinle ilk önce msnden görüşüp ikna etmeye çalışıyorlar yetmedi mi bulunduğunuz yerde muhakkak adamları var onlarla telefonlaşıp buluşmanızı sağlıyorlar(bunları biliyorum çünkü inanyormuş numarası yapıp bu kişilerle görüştüm ve daha sonra tartıştım).adamları özel olarak yetiştirmişler profesyonel misyonerler yani bunların içinde türkler de var yabancılar da var.tahminim o ki hepsi hipnoz veya psikoloji eğitimi almış.kolaylıkla beyin yıkayabiliyorlar.en başından beri onlara inanmadığınızı söyleyip itiraz ederseniz sizinle hiç muhattab olmuyorlar ve size cevap yazmıyorlar.onların amacı kararsızları kendi tarafına çekmek.bunun için kutsal kitabı ve isa mesih diye bir kitabı ücretsiz veriyolar...girerseniz artık devamını görürsünüz.
bütün bunları niye yazdım.ülkenin geldiği durumu göstermek için yazdım.bi girip görürseniz sistemin çok eski olduğunu ve iyice oturduğunu anlarsınız.yabancı uyruklu misyonerler genellikle ingilizce öğretmenliği yapıyorlar ve bulundukları ile yerleşiyorlar aynı zamanda maddi destekte alıyorlar.her seferinde farklı biri bana cevap yazıyor ve inandırdıkları türklerle buluşup kaynaşmamı sağlıyor ve onlarıda misyonerlikte maşa olarak kullanıyorlar.savaşarak yapamadıkları şeyi parçalayayarak birbirine kırdırarak yapacaklar.türkiye büyük devletlerin iştahını kabartıyor.
bir yandan da dine bir çiçek atmak istiyorum.binlerce yıldır dinlerin neden var olduğu apaçık ortada.siyasi araç.gerisi yeşillik