Seriatla yonetilen ulkelerde Ateizm-Anti-Teizm
ŞERİAT DEVLETLERİ ve Türk Şeriatçıları çok büyük para ve mali kaynaklarını medyalara yatırıyorlar,siyasete ve derneklere kanalize ediyorlar.Amaç insan mutluluğunu yaratmak değil,İslam diye bir dinin dünya hakimiyetini gerçekleştirmektir.Ve maalesef başarıyorlarda.Almanya'da minareli camiiler yapılmaya,Arapça ezanlar okunmaya başladı.Küçük Avrupa ülkelerinde müslüman nufus hızla artıyor,bebek adlarına bakıldığında "Muhammed"adı dikkat çekiyor.Türkiye ve dünya nereye götürülüyor?Bir şeriat uçurumuna doğru mu götürülüyor?Evet maalesef Dünya ve Türkiye acımasız ve gasbedici,empozeci,mutlak doğrucu,terörist bir dinin karanlığına doğru hızla götürülüyor!...İslam Tarihini bilenler İslamın ne denli insanlıkdışı,acımasız,hunhar ve katliamcı bir din olduğunu bilirler,ancak İslamı bilmeyen ama İslamı inanç ve düşünce özgürlüğü kapsamına alarak yaşatanlar kapitalist batılı budala yöneticilerdir,ve Hristiyan Kilisesinin ahmak papazlarıdırlar!Dünyevi ve dinsel çıkarları uğruna İslami misyonerlere destek verenler en az bu yeşil ahtapotlar kadar yobaz,gerici ve insanlık düşmanlarıdır...
ABD Başkanı Baracht Obama,Amerika İslam Misyonerlerine Beyaz Saray'da bir iftar yemeği verdi geçenlerde.Obama bile müslümanların psikolojik etki alanına sokulmuş görülüyor.Bu din doğuşundan itibaren sinsi,kurnaz ve fetihçidir.Maalesef bu şark kurnazlığı bütün zehrini medyalar aracılığıyla bütün dünyaya yayıyorlarken demokrasiyi ve özgürlükleri yaşattıklarını zannedenler fena halde yanılıyorlar.Demokratik ve laik özgürlüklerden nemalanan ama hedefine vardığı anda demokrasiyi de özgürlükleride yok edecek bir dinin her alanda güçlenmesine yardım edenlerle de en az şeriatçılarla mücadele ediliyor gibi mücadele edilmesi zorunludur.
İşte Büyük Atatürk Türkiye'si bu bakımdan önce kendi evinin içini ve bahçesini süpürmek zorundadır.Aydın Doğan medyalarının Şeriat kusan medyalardan hiç bir farkı olmadığını görmek ve gerçeğe uyanmak zorundayız.Bu bakımdan Türkiyede yayın yapan bütün televizyon ve gazetelerle mücadele yapılması mecburiyettir.Şeriata şeriatçı olmadığı halde yardım eden,yaltaklanan,kapılarını açanlarda şeriatçıdır ve şeriatçıyla nasıl mücadele edilecekse bu alçak şeriat ve Arap aşıklarıyla da büyük bir mücadele verilmesi mecburidir.Hainle haine yardım eden arasında fark olamaz.Hainle de haine yardım eden alçaklarla da mücadele edeceğiz.Eğer yenilirsek Bütün dünya insanlığı pis bir din düzeninin alçak zalimliğine uğrayacaktır.İşte yenilme lüksüne b.u nedenle sahip değiliz...Büyük Türk Devrimcisi Ateist Mustafa Kemal bizlerledir.Bilim yoluyla karanlıkları aydınlatacağız.İnsanlığın var oluşu veya yokoluşu bu mücadelenin başarılı veya başarısız oluşuna bağlıdır.Bu mücadelede kaybetme,geri çekilme,vazgeçme lüksümüz yoktur.Çünkü bizler yenilmek için değil,yenilmez olmak için bu dikenli ve engebeli yollara çıktık.Kutlu olsun...
|