Peygamberin sakalını hırkasını ayak izini bile saklayıp bugune getirdiklerini ve hala put gibi onlara tapınmayı borç bilen müslümanlara soruyorum.
Hiç merak etmez misiniz peygamberiniz zamanında ayetlerin yazıldığı papirüs deri ve kemik gibi materyallere ne oldu. Neden saklanılmadı. Kim yok etti. Neden yok etti diye.
Bununla alakalı güzel bir başlık vardı, bulup linkini ekleyelim buraya.
İddia ediyorum ki ikimiz de "Tanrıtanımaz" larız. Sadece benim inandığım tanrı sayısı seninkinden bir eksik. Diğer olası tanrıları neden reddettiğini anladığın zaman, benim de seninkini neden reddetiğimi anlayacaksın.
Sayin axial,kuranin icinde ne yazdigini merak etmiyen adam,oralari neden merak etsin?din isi padisahlik gibidir,babadan ogula gecer.saygilar
Bir dinin tabii olmasi icin akla,fenne,bilime ve mantiga uygun olmasi lazimdir.
M.K.ATATÜRK
Yalan ne kadar büyükse inanani o kadar cok olur.
adolf hitler
Söylesem tesiri yok,sussam gönül razi deyil.Fuzuli
keçi nasıl yer?..nasıl yakılıp yok edilebilir ?; Allah ,ayetlerin''koruyucusu biz olacağız!''demiş ya!?!,nasıl olabilir bunlar ,korumadı mı yada koruyamadı mı yani?..
Inanirlar tarafindan, hic merak edilmemesi cidden ilginc.
Birazcık dinini inceleyen merak ediyordur da , "sorgularsam bulduğum yanıtlar iyice kafamı kurcalar, imanımı zedeler" diye düşünüp vazgeçiyorlardır meraklarından.
Yaşamı en değerli kılan yanı, bir sonu olduğunu ve bir tekrarı olmadığını bilmektir....
sevgili axial, elimizde daha doğrusu müslümanların elinde, en erken tarihli kuran 7y.y.
tarihlenmektedir. bunlarada şam evrakları denmektedir.
eğer merakın varsa ve istanbulda yaşıyorsan türk ve islam eserleri müzesinde kuran sergisi var .(giriş ücretsiz)gidersen görebilirsin.