Erdem Alaca´isimli üyeden Alıntı
Sn. murted ve Sn. NOLAN, verdiğiniz bilgilere teşekkür ederim.
Sn.NOLAN,
Sabahattin Bey'nin o yazısını kaçırmışım, bu iyi oldu. Yani Emin, Uğur, Mehmet, Saygı Bey'leri orada görünce, "Tamam, benim gazetem bu işte. Bir de Bekir Coşkun'la Yılmaz Özdil geldi mi, tadından yenmez." diye düşünüyordum açıkçası, düşünüyordum da şüphelerimde de haksız değilmişim, yazık. Sağolun tekrar.
|
Yılmaz Özdil nasıl bir gazetecidir anlamıyorum..Nasıl bir zeka var bu adamda..O nasıl teferruata girmedir,o nasıl bir dokundurmadır..Gerçekten inanılmaz bir yazar..
Bu yazarı okumak insanın gerçekten psikolojisinide bozuyor bence..Hayattan soğutuyor sizi..Tabi ne demek istediğini anlarsanız..Bir de diyorlar ki;''Yılmaz Özdil'e neden Akp ses çıkarmıyor?''
Yahu,arkadaş..Bu adamı okuyan birisi şoke olmuş durumda kalıyor..Adeta donup kalıyor..Şimdi böyle bir yazara neden Akp dokunsun ki?
Adam bir yazı yazıyor,tümden hayattan kopuyorsunuz..Eliniz ayağınız bağlanıyor resmen..Yok ya,bu kadar da alçaklık/şerefsizlik/namussuzluk olmaz diyorsunuz..Bu işte bir yanlış var diyorsunuz ve tepkisiz kalıyorsunuz..Öylece olduğunuz yerde donup kalıyorsunuz yani..İşte Akp bu yüzden Yılmaz Özdil'e dokunmuyor
Mesela bir Tuncay Özkan var..Niye hapiste yatıyor bu adam?Yılmaz Özdil'den daha mı iyi gazeteci..Haşa,sümme haşa
Erdoğan'ın belediye başkanlığı zamanında ağaç işinden Albayraklarla 1 MİLYAR DOLAR kazandığı haberini yaptığı için uzun zamandır tutuklu..!
Ya
Bu arada Sözcü gazetesini Ahmet Hakan'a benzetebiliriz