Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Bilim > Teknoloji & Elektronik > Donanım & Yazılım > Bilgisayar

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 12-11-2015, 20:14
Barlas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Barlas Barlas isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart facebook tüyoları arıyorum...

Az önce aşağıdaki görselim facebook tarafından kaldırılmış, "Topluluk Standardlarına Uymuyor" gerekçesiyle.

Ne bir hakaret var, ne bir aşağılama, ne küfür ne başka bir şey. Salt bir gerçeği dile getirmişim işte.

Diyeceğim, facebook denilen yer ne twitter'a benziyor ne başka yere. Abuk subuk şeylerden ceza alabiliyorsun böyle.

Sorum şu ki, facebook'ta bu konularda deneyimli olanlar 1-2 satır da olsa tüyolarını yazabilirler mi, şu lânet yerdeki bu tür cezalardan-hesabın tehlikeye girmesinden vb. korunmak için?

Teşekkürler.

Alt 12-11-2015, 20:57
Kurdistannn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kurdistannn Kurdistannn isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

3-4 tane fake facebook hesabı al ve paylaşımlarını beğen. Ya da arkadaşlarına söyle beğensinler.
Beğeni çok olduğunda, şikayetler onun 5-6 katı olmadıkça sorun çıkmıyor.
Alt 12-11-2015, 23:33
Üye

3-4 tane fake facebook hesabı al ve paylaşımlarını beğen. Ya da arkadaşlarına söyle beğensinler.
Beğeni çok olduğunda, şikayetler onun 5-6 katı olmadıkça sorun çıkmıyor.
Yok, onu da denedim zamanında, yemiyor.

Yani adamlar (İslamcılar) sayfa kurmuşlar, yalan söylemiş olmayayım ama 1.5 milyon üyesi var sayfanın. Şikayet edilecek kişiyi belirliyorlar, hani sanki DDOS atağı gibi bir şikayet bombardumanı oluyor.

Akabinde, çok kısa sürede feysbuk hesabı bloke ediyor, telefon no, kimlik vs. istiyor.
Alt 12-11-2015, 23:38
Kurdistannn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kurdistannn Kurdistannn isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Seninki büyük işmiş ağa

Ben az sayıda kişi yapıyor sanıyordum. Maalesef, Facebook haklılığa değil, çoğunluğa(müşteriye) bakıyor. Çoğunluğu haklı görüyor.
Alt 13-11-2015, 00:01
Üye

Aynen... Yani lânet olsun ki, grup ve sayfalar özelliği var twitter'da olmayan. Örneğin yaklaşık 2,5 yıldır twitter'dayım, sadece 3.500 arkadaşım var. Yani yaptığım bir paylaşımın ulaşacağı kitle o kadar.

Oysa ki feysbukta, on binlerle, hatta yüzbinlerle ifade edilen rakamlarla takipçisi olan gruplar, sayfalar var. Yani orda paylaştığın bir şey mikrop gibi yayılıyor etrafa.

Şu sayfa ve grup özelliği twitter'da da olsa zaten bir gün durmayacağım o feysbuk'ta, o denli nefret ettim.

Aslında keşke ikisi de olmasa, bu forumda olabilseydik yüzbinlerle vs. Siyasi görüşlerinde kendini tutarsan, fazla dalmazsan o konulara, yani sırf din öğreneyim ve öğreteyim dersen en mükemmel ortam burası bana göre.

Ama olmadı, emperyalistler bütün interneti avuçlarının içine aldılar bir nevi bu feysbukla (Feysbuk kurucusu Mark'ın, feysbuk'u bu hale getirebilmek için milyon dolarlarla ifade edilen tonla destek aldığını okumuştum Yahudi cemaatlerinden falan, bilmiyorum ne derece doğru)

Neyse, gittiği yere kadar artık...

Önerilen Siteler