gameover yaklaşık 1 sene aradan sonra geri döndü
arkadaşlar, bu tarihten yaklaşık 1 sene önce, savunduğum agnostik-deist-ateist karışımı fikirlerin yanlış olduğunu öne sürüp bir anda islama geri döndüğümü açıklamıştım.
kimseye de tutarlı bi açıklama yapmadan siteye uzun zaman uğramamıştım. ama zaman içerisinde köprünün altından sular geçmeye devam etti.
o zamandan bu zamana, insanın dünyaya gelişinden itibaren nasıl çeşitli inançlarla koşullandırıldığını ve bunların insan bilinçaltında nasıl baskı oluşturduğunu farkettim.
ilk etapta islama doğru yeniden kayışımın sebebinin bu olduğunu gördüm. aklen islamı çelişkili bulup eleştirsem bile bilinçaltımın bana ters yönde baskı uyguladığını anlıyorum bi kaç zamandır.
siteden koptuktan sonra belli bi süre islam tarzı takılsamda baktımki sorunlar yine önümde duruyor. sadece sorunların üstünü örtmeye çalıştığımı gördüm.
neyse çokta uzatmıyım.
sonrasında meditasyonla tanıştım. kendi kendime oynadığım zihin oyunlarımı daha *
derinlemesine farkettim. şimdi daha iyi anlıyorum şartlandırmaların insan üzerindeki etkisini.
insanüstü varlıkların ya da mucizevi olayların nasıl küçükten beri kafamıza işlendiğini.
meditasyonla insan zihnini gittikçe daha iyi anlıyor. duygulanımlarını farkediyor.
insanın kendiyle yüzleşmesi lazımmış meğer. tamamen tarafsız olarak tabi.
tüm hatalarıyla gameover burda. herhangi bir dinin mensubu olmadan.
|