Aranızda bir kampanyadan bahsetmişsiniz asıl verdiğim adresteki kampanyaya bakıp ibret alın(!)
http://www.esrefziyafan.com/esma-ul-husna-okuma-kampanyasi-t-1664.html
Her mesaja s.a diye başlayıp inş. diye bitiren ve aeo(allaha emanet ol) diye iyi dileklerini belirten arkadaşlara da ayrıca dikkatinizi çekmek isterim.
Ayrıca bu forumun hakim dili sanırım arapçadır ve bu forumlarda ALLAH yazarak(yani büyük harflerle yazarak) sonsuz bir saygı gösterisinde bulunulmaktadır.
Tabi en çok dikkatinizi çekmek istediğim nokta ise bahsi geçen forumdaki konuyu başlatan arkadaşın köhne inanç sorunsalı içinde kar etme güdüsüyle bir tüccar gibi kolları sıvadığını ve aklınca insanlara isimleri ezberleterek sevap kazanma arzusu duyduğu görülmektedir.
Esma-ül Hüsna okuma kampanyası " s.a "
"Allah (CC) kendisinden başka ilah olmayandır. En güzel isimler O'na (CC) mahsustur." (Taha S. A.8)
Kapanyayı açıklayayım: Esma-ül hüsna yı 11 ekime kadar 1000 defa okumaya çalışcaz.Her gün en az (her namazdan önce ya da sonra) 5 defa okumak bile bize kar arkadaşlar..."
(Burada tam olarak bahsedilen sanırım her namazdan önce ya da sonra 99 ismi 5 kez okuyarak KAR ETMEK; 99isim * 5tekrar * 5vakit = 2,475kez)
RE: Esma-ül Hüsna okuma kampanyası Allah razı olsun bılmeyen arkadaşlarımız için çok ii bır fıkır namaz tesbıhatını tavsıye ediyoum çok guzel eğer namzdan sonra yapılmasını herkes önerırım

Allh razı olsun
(NAMAZ TESBİHATINI TAVSİYE EDİYOR ve "Allh" Razı olsun diye temennisini tamamlıyor)
Cvp: Esma-ül Hüsna okuma kampanyası Hoş gerçekten yapalım inşAllah .
Cevşen okuyarak ve tesbihat yapark da halledebilirsiniz,şahsen ben öyle yapıyorum.
(Bu arkadaş daha kolay ve pratiğini bulmuş işin "CEVŞEN OKUYARAK VE TESBİHAT YAPARAK" da hallediyor!)
Çok uzattım farkındayım kusuruma bakmayın ancak burada körü körüne bişeylere inanmanın ve aynı şeyi günde 2400 kez okumanın yararsızlığına parmak basmak istedim.