zocor´isimli üyeden Alıntı
sn.taabbud inanmayanlarla ilgili ayet var buraya koymaya gerek yok..Aynen şu anki duurm şu anki forumun durumu ile ilgili..Ne senin amacın inanmayanları inandırmak olsun ne de benim..Adam Hz. Muhammed' e katil diyor varmı daha ötesi..
Diğer konuda bebeğin bacağında doğuştan Allah' ın varlığı ile ilgili arapça bir cümleyle doğmasını gerçek kabul etmesine rağmen hala o yazıya damar ezilmesi büzülmesi diyor okudukça kahkaha atıyorum sen kalkmış bunlara cevap vermeye çalışıyorsun..
Boşver he de geç.İki üç tane ayet bulmuşlar peşinden gidiyorlar yıllardır bunun dışında başka birşey görmedim ben..
|
Bak dostum sen benim ne demek istediğimi pek anlayamamışsın sanırım. Peygamber efendimiz (s.a.s.) ve sahabeler zamanındada Kuran da inkarcıların inanmayacakları yazıyordu. Onlar "boşverin ya biz inandık adamlar inanmayacakmış zaten" deyip oturmadılar. İslamı yaymak için savaştılar şehit oldular. Peki ne için bunu yaptılar? Çünkü Allah öyle emretti. Allah razı olsun diye yaptılar. Biz şimdi savaşamıyoruz ama bizde Allah razı olsun diye bunlara gerçeği anlatmak zorundayız. Kimse inanmazsa inanmasın, bende hiçbirinin iman edeceğine ihtimal vermiyorum ama Çabamı Allah görüyor, insanlara gerçeği anlatmaya çalıştığımın farkında O. Banada bu yeter. Sanada bu yetmeli. Belki bunlardan hiçbiri iman etmez ama hiç olmazsa imanlı biri buraya bakıpta, bu adamlara cevap verebilen çıkmamış demek ki bu adamlar haklıymış deyip imanından olmasın.