hosbulduk
ben yaklasık 1 seneden beri nur talebeleri evlerine gidiyorum ve onlarla bir kac sehire kalmayada gittik. baya baya tanıdım onları. *suana kadar ne kızlara bakmamı enggellediler nede bana böle bir sey sordular. ve namaz kılmayı zorlama söz konusu olamaz. *sunuda belirteyim ki ben feytullah cı deil onun cemaatindende deilim. Suana kadar feytullah gülen kelmesini evde 3 ten fazla duymamısımdır belkide. Feytullah hoca *Bediüzzamanın yazdıgı risale-i nuru kendi anladılarını cıkarmıs ve kendisi özellestirmistirki biz bunu deil *Said Nursinin orjinal yazdıklarını okuyoruz.bu arada her kandil topluca hatim indiririz.. söyleşide Feytullah güleni ve cemaatini anlatiyor biz o cemaatten deiliz ama amacımızı aynı bilirdim ama onlar daha farklı yollara sapmıslar gibi gözüküyor söyleside zaten gecenlerdede bizim eve gelen bir cocugu kendi yanlarına cekmisler ve bidaha oraya gitmememsi icin tenbihlemisler heralde cocuk FEM dershanesine gittikten sonra eve hic ugramadı.Söylesi dogru olabilir ama tam olarak inanmam söz konusu olamaz , malum bi ateistin sitesindeyim.. * Feytullah gülen cemaatinin kcaelide 200 e yakın evi var bizim ise 8 tanecik

*ama insallah cogalıcak *
metalci *onlar deil kafamı yıkamayı beni büyük bir uykudan uyandırdılar .
sapka takmayanların asıldıgını bilmiyormusun sen ya.. biraz arastır istersen..
124 milyon kadar evliya geldi dünyaya
gozeneli
herseyi göremezsin mesela seni annen hangi erkekten dogurdugunu biliyormusun gördünmü , görmedin ama hisler ve Allah akıl vermis bunları sorgulayarak bulursun ve ben ne dedikoduya inanıcam ben duydugum seyi akıllan sorguluyorum da inanıyorum ama sizin akıllarınız körelmis heraldede bunları beceremiyorsunuz
ben 1400 yıl öncesini düsünüyorum mantıklı buluyorum ve kkabul ediyorum bazı gercekler vardır ki bunları kabul etmek gerekir.hem Allah'ı da tanımaya yeni yeni basladım yani halandaha ögreniyorum..
iyi günler