Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam > Kur'an'da Mucize Yoktur

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 14-05-2006, 23:29
tekyolislam tekyolislam isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

Standart Re: FİRAVUN'UN CESEDİNİN KORUNMASI

Bu ceset o cesettir diye bir iddia zaten ciddi çevrelerce asla kabul edilmemiştir. O gün gelince Firavunu apaçık bir ibret olarak zaten göreceğiz..
Alt 31-07-2006, 02:29
ben_ahhmak ben_ahhmak isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

bakalım o zaman neler olacak.
Alt 10-08-2006, 20:50
religeonsmaster religeonsmaster isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

mısırda daha bulunmamıs binlerce mumya varr nasılsa olmadı baska bir tanesinide firavun diye takdim ederler size sizi istedikleri şekilde kullanmak isteyenler siz akılla bunu sorgulamadıkca.
Alt 11-08-2006, 15:35
Anti-Din Anti-Din isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Russell";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=122648
konu bu mesajla kilitlenmelidir bence
Alt 12-08-2006, 08:29
imported_ozer imported_ozer isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Mumyalanmadan doğal koşullarda günümüze kadar ulaşan bir çok ceset bulunabiliyor. Mucizevi olarak. 8)
Alt 15-08-2006, 20:41
Üye Değil

ama bu mumya dierlerinden farklıdır. bende biliyorum mumyalanan bi cesedin bozulmadığını ama biraz mısır tarihi takip ederseniz bunun kadar bozulmamış hiç bir insan cesedi göremezsiniz.Ama bakmanız lazım!
Alt 26-10-2006, 15:43
coolfire coolfire isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

coolfire - MSN üzeri Mesaj gönder

Master_Ralochor";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ama bu mumya dierlerinden farklıdır. bende biliyorum mumyalanan bi cesedin bozulmadığını ama biraz mısır tarihi takip ederseniz bunun kadar bozulmamış hiç bir insan cesedi göremezsiniz.Ama bakmanız lazım!
bu kadar acıklamanın üstüne böyle demeniz açıkçası beni şaşırttı... mısırı falan bilmiyorum ama doğal mumyalara *dünyanın bi çok yerinde özelliklede orta amerika topluluklarında rastlandığını biliyorum. bunun bozulmamış bir mumya olmadığı açıktır yoksa kuran anlatım *hatasımı yapmıştır? mumyanın yarı yarıya çuruduğu aşikardır oysa kuranda onun bozlulmadan muhafaza edildiği söyleniyor... ayrıca bu 2. ramses olayı daha bi feci en iyi bilinen firavununlardan birinin böyle bişeye alet edilmesi çok aptalca değilmi? küçük bi not: said i nursi denen şahsiyetin cemaatine bağlı kişi ve kuruluşlarda bu cesedin o firavun olduğunun nursi tarafından üzerine basa basa söylendiği *biliniyor ve propagandası yapılıyor. bu kişiler şahsa peygamber gibi bakar ve bu tür konularda sözleri tartışalmazdır. buda bu kişnin nasıl bir onların deyimiyle kalp gözü açık kişi olduğunu ortaya çıkarır
Alt 26-10-2006, 16:11
liopleurodon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
liopleurodon liopleurodon isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Mısır tarihi, en iyi bilinen tarihtir. Kızıldenizde boğulup ölmüş bir firavun yoktur.

O mumya, ortalama bir mumyadır. Ötzi, 5000 yıl öncesinden kalma olup, çok daha iyi durumdadır. Ondan iyi durumda olan tundra mumyaları da vardır. Bilhassa, eski kızılderililere ait..

Her neyse, eğer efsane doğruysa, bu mumya o mumya değildir, bu kesin. Said-i Nursi'nin bir hesabı vardır, bu hesaba göre bir kaç yıl içinde kıyamet kopacaktır. Hatta levha olarak bulunabilir, berzah vs. vs. şeklinde. Bu da o kıyamet alametlerinden biridir, onlara göre..
Alt 26-10-2006, 18:36
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

musanın yaşadığına dair ikna edici belge yok .kutsal kitapları belge olarak sayarsak bu mitoloji olur
musanın yaşadığı var sayılan m.ö. 1200lü yıllardır. o zaman mısır o havalinin bu günkü amerikasıdır. ne işi var firavunun 3-5 taneçapulcu kölenin peşinde .hiç bir doğru dürüst silahı olmayan köle guruhuna firavun büyük bir ordu düzenleyecek ve rab da onları denizi yarıp içine gömecektir. firavunu ordusuyla denize gomen rab, yaklaşık 1700sene *sonra çok istemesine rağmen son elçisine bir erkek evlat verememiş, 4 halifeden üçünü suikasttan koruyamamış. çiğerparem dediği iki torunuda çöllerde *perişan edilip öldürülmesinede göz yummuştur. bunlar (şakkı kamerden) zor olmasa gerekir .eyyy *akıl ne zaman insanlardan yana olup *bu innılması zor hurafeleri gerçekmiş gibi göstermekten *vaz geçeceksin
Alt 26-10-2006, 22:48
Üye Değil

e size gerçek firavun
http://www.zdf.de/ZDFde/inhalt/21/0,...197109,00.html

Önerilen Siteler