Master_Ralochor";p="´isimli üyeden Alıntı
ama bu mumya dierlerinden farklıdır. bende biliyorum mumyalanan bi cesedin bozulmadığını ama biraz mısır tarihi takip ederseniz bunun kadar bozulmamış hiç bir insan cesedi göremezsiniz.Ama bakmanız lazım!
|
bu kadar acıklamanın üstüne böyle demeniz açıkçası beni şaşırttı... mısırı falan bilmiyorum ama doğal mumyalara *dünyanın bi çok yerinde özelliklede orta amerika topluluklarında rastlandığını biliyorum. bunun bozulmamış bir mumya olmadığı açıktır yoksa kuran anlatım *hatasımı yapmıştır? mumyanın yarı yarıya çuruduğu aşikardır oysa kuranda onun bozlulmadan muhafaza edildiği söyleniyor... ayrıca bu 2. ramses olayı daha bi feci en iyi bilinen firavununlardan birinin böyle bişeye alet edilmesi çok aptalca değilmi? küçük bi not: said i nursi denen şahsiyetin cemaatine bağlı kişi ve kuruluşlarda bu cesedin o firavun olduğunun nursi tarafından üzerine basa basa söylendiği *biliniyor ve propagandası yapılıyor. bu kişiler şahsa peygamber gibi bakar ve bu tür konularda sözleri tartışalmazdır. buda bu kişnin nasıl bir onların deyimiyle kalp gözü açık kişi olduğunu ortaya çıkarır