Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 09-01-2007, 18:51
lenin lenin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Re: Fetullah gazetesinin naneleri

intizar";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kuranda çelişki bulan beyinlerinizi sevsinler sizin :?: :?: :?:

11. Hud Suresi, 2. ayet:

"Kuşkusuz, ben size O'ndan gelen bir uyarıcı ve müjdeciyim"

Fatiha Suresi:

1. Rahmân ve rahîm olan Allah'ın adıyla.
2. Hamd (övme ve övülme), âlemlerin Rabbi Allah'a mahsustur.
3. O, rahmândır ve rahîmdir.
4. Ceza gününün mâlikidir.
5. (Rabbimiz!) Ancak sana kulluk ederiz ve yalnız senden medet umarız.
6. Bize doğru yolu göster.
7. Kendilerine lütuf ve ikramda bulunduğun kimselerin yolunu; gazaba uğramışların ve sapmışların yolunu değil!

Zariyat Suresi' nin 50. ve 51. ayetlerinde

50-"O halde hemen Allah'a kaçın; haberiniz olsun ki, ben size ondan gelen açık bir uyarıcıyım.
51-Allah'la beraber başka bir tanrı uydurmayın; haberiniz olsun ki ben size ondan gelen açık bir uyarıcıyım.

Vay be kadındaki zekaya bak 20 günde bir okuduğu kitapta yazan bu yazıların Allah değilde bir insan tarafından yazıldığını çözemiyor.
Acaba kadının S-a-l-a-klığımı Fettoşun gazetesinin uydurması mı meçhul???

Karanlığın Sonu Bir Ulu Şafak...
Alt 09-01-2007, 19:23
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Şimdi bu haberi * ,yüzde yüz kabul edelim.
* * * * Bu haberle farkında olmadan kendi ayaklarına basmışlar.
* * * * Tanrı, Camukava'ya bu kadar büyük zeka vermiş *ama pey-
gamberine *okuma yazma öğrenecek zeka vermemiş.NEDEN?
* * * * Bu habere göre peygamber ve ashabı *,AZİZ NESİNin söylediği
guruba giriyorlar.
* * * Her minbere çıktığında salya sümük ağlayan , ağa babalarına niye vermemiş?
* * * SAİDlerine niyye vermemiş.
* * *
* * * *Argoda bir laf var:
* * * *salla yalanı * ........ inananı
* * *Fosforlu *Cevriyem'de nasıl sevinmiş.
* * *Elin gavurunun zekasından medet uman bir dine mensup olmak,
* * * ne kadar onur! vericidir kimbilir.
Alt 09-01-2007, 19:45
Üye Değil

insan beyni henüz keşvedilmemiş bir organdır, o yüzden o çok zeki bu süper zeki bu aptal diye sınıflandırmak doğru olmaz, albert einstein 4 yaşında konuşmaya başlamış, 9 yaşında öğretmeni tarafından gerizekalı ilan edilmiştir, sanırım bu hanım kızımız otistik, yada biraz daha farklı, yağmur adam'ı seyretmişsinizdir, dustin hoffman canlandırdığı raymond karakteri, tüm şehrin telefon rehberini sadece bir kez okuyup ezberlemişti, hatta şöyle bir diyalog vardı, *tren de yolculuk ediyorlar,

raymond- sanırım 365 koyun var

-nasıl saydın
raymond- ayaklarını sayıp dörde böldüm

raymond ve tüm otistikler bu durumda süper zeki mi oluyor, ezberlemek
zeka belirtisi değil aksine zihinsel bir hastalık belirtisi, önemli olan bu hanımın ezberlediklerini değerlendirmesi ve geliştirmesi, sanırım ezberden başka bir marifeti de yok, bu hanımın müslümanlar için ilgi çeken tarafı ezberci olması, tüm müslümanların içinde kanayan bir yaradır kuranı ezbere bilmemek, babamı bildim bileli kafasını bi ileri bi geri sallayarak yüksek sesle ezberlemeye çalışır kuranı, bişey anlamaz arapçası yoktur ama bu önemli değildir onun için, çünkü öte tarafta herkes arapça konuşacakmış.
Alt 09-01-2007, 20:11
commandante commandante isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

commandante - MSN üzeri Mesaj gönder

Fetullah gazetesi ve son zamanlarda iyice ön plana çıkarak insanların beyinlerini salak saçma doğmaları anlatan kısa filmler yayınlayan televizyon kanallarına ne demeli insanlar eğitimlisi eğitimsizi insanların beyinlerine korku salarak cehennem korkusu salarak onları yönlendrien düşününmeyen herşeyini varlığı ispatlanamamış bir tanrıya teslim etmeye zorlayan televizyon kanallarına ne demeli.

Ben şunu merak ediyorum arkadaşlar bugünkü oratmda türkiyede 1.200.000 dini gazete ücretsiz dağıtılmakta ve bunların insan beyinlerine verdiği zararlar oratada ama bugün toplumsal açıdan daha yarlı olan gazeteler onaların 8-10 katı fiyatında satılmakta bunları durdurmaın yolu yokmu

dinlerin olmadığı beyinlerin zehirlenmediği bir dünya için....

http://commandantembaran.blogcu.com
Alt 09-01-2007, 20:53
bazarov01 bazarov01 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

muhahahaha müslümanlar ne kadarda ezikler yaf
bir iki kafası çalışan(?) adam buldular mı hemen: işte zeki biri bu müslümansa herkes öyle olmalı
mantığıyla hareket ediyorlar.
ayrıca gandalf isimli arkadaşın dediklerine katılıyorum
bilgileri eleyip düzenleme beynin önemli bir işlevidir
ve bir tıp öğrencisi olarak şunu belirtim ki kimse aşırı bilgiden beyin kanaması geçirmez beyinde hücre çoğalması değil hacim artışı olur ancak beyin kanaması geçirmek için damar yapısı bozulmalıdır kanlanma hacimden dolayı yetmiyorsa hücreler ölür-yani kanama olmaz
bu kadın eğer aşırı bilgiden dolayı gerçekten beyin kanaması geçirdi(!) ise şu anda beynin ya hafıza ile ilgili bölümü çalışmıyordur ya da wernike alanı-düşünce alanı-bozuldığu için derin düşünemiyordur
ki beyin kanaması çok ciddi bir olaydır ben pek inanmıyorum
Alt 09-01-2007, 22:42
onur onur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Way fetoş yapmış gene yapacağını.Bazılarıda bu sirk röportajını görünce *heyecandan döktürmüş.Olur böyle saçmalıklar her alanda.Ama lenin in heyecanına anlam veremedim.Hemen ayeti yapıştırmış ahanda burada oku oku bak buldum buldum.Çelişkilere bak be sıra sıra valla * *

* Neden müslümanlar bu masum yolları seçerler insanları inandırmak için bilemiyorum.Yok ayda ezan sesi duyulmuş.Yok karlar çekilmiş Allah adı kalmış yok Kuran okuyan annesini aşalıyan kız fareye dönmüş.Uğraşmamak lazım böyle şeylerle.

Çok özür dileyerek biraz havayı değiştirmek istiyorum.Yaptığımın forum kurallarına aykırı bir davranış olup olmadığını bilmiyorum.Varsa silersiniz.Çok özür dileyerekten bir olayı karikatürize etmek istiyorum.

*Allah vere hadi istanbul da bir anda gökyüzünde koskocaman bir Allah yazısı kaldı.Geceleride neon gibi parlıyor.Bir ay *boyuncada gökyüzünde asılı kaldı.Diyaloglara bak şimdi sen:

* Felfeleci:
*-Arkadaşlar ben gittim gördüm yaw vallaha havada duruyor gocaman yazı ne yapacaz acaba Allah varmıymış ne?
*
* Zartor:

*-Hemen koy vermeyin durun!! inanmayın bu bir aldatmaca olabilir.Bugün taksimde buluşalım saat 14:00 *gibi iyi bir gözlemleyelim.Yanınıza kumanyada alın çamlıcada gece kamp kurup orda da gözlemleyecez.

*Fenin:

* -Abi *yaw 8O nasa dan az önce mail geldi kaynağı tespit edilememiş o şeyin .Sonumuz hayırlı olsun.Ama odamdan da gece görebiliyorum.Gözlerimi yakıyor ya..

*Fandalf:

* -Metanetli olun arkadaşlar korkuya yer yok.Yakında gidecekmiş.Zartor ben taksime gelemeyecem.Bu akşam evde biraz düşüneyim belki açıklamasını bulurum( tabi o sırada herkes ansiklopedi karıştırır,wikipedia da bu güne kadar gözlemlenmiş gökyüzü olaylarına göz atılır)

*Tutsak_Beyin:

* *-Dostlarım galiba Alla...............!!!

*Pazarov_09:

* -Ben dedim size dimi.Önyargılı olmayalım diye.Şimdi napcaz.Bi de adamlara ezik dedim.Nasıl çıkacam herkesin karşısına.

*
*Tewperi:

*-Ne korkuyon pazarov yaaw.Bizi tanıyan mı var.Herkes nickini değiştirsin.Fenin yaw hadislerin olduğu sitenin adı neydi?

*Jemal:

* *- ebüle bülübü gübüm abçim yaw bügele zürtden purof el - faaaatihaaa....

*İntizar:

* -Ya dedim dimi ben size bak var işte var var...

*Ve son gece herkes rüyasında Turan Dursunu görür.Onları izlediği monitörden kahkahalar ile gülerken *birden ciddileşir ve bir şeyler söylemeye başlar.

* TD:

*-Sevgili Forum sahipleri ve üyeleri.Bende şu an şoktayım.Sizlere üzülerek söylemek istiyorum ki.......

*ama kimse son söyleneni hatırlamaz.

Ve ertesi gün yazı gökten çekilir.Forum hiçbirşey olmamış gibi faaliyetine devam ederek ilk konusunu açar:

*Allah yazısının perde arkası...

*-Arkadaşlar olay güneşin açısında oluşan bir değişiklik nedeni ile bir ay süre ile hepimiz aslında kutuplarda ker zaman yaşanan bir olayı yaşamış bulunuyoruz.İşin aslını işinin uzmanı olan arkadaştan dinleyeceğiz.

-Ehüümm ehümm Fotonların şuasal nötralize olması sırasında bir takım ilk bakışta rölatif görünen.......( saçmaladım )

Ve o günün sonunda Üsküdarda *Şemsipaşa camiinde öğle namazı sonrası *yaşlı dedenin *Türkçe manasını bilmeyerek sesli okuduğu ayetin manası şöyle olacaktır:

....Tüm mucizeleri görseler de onlara inanmazlar. Nihayet sana gelip seninle çekişerek söyle derler küfre sapanlar: "Bu, eskilerin masallarından başka bir şey değildir." EN'AM SURESI :25'den alıntı.

Anlayışınız için şimdiden teşekkürler.

Sevelim Sevilelim Dünya Kimseye Kalmaz
Alt 09-01-2007, 23:11
lenin lenin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

EN'AM Suresi :25

İçlerinden bazılarıda seni kuran okurken dinlerler.Fakat biz onların kalplerine onu zevkiyle anlamalarına mani örtüler geçirmişizdir,kulaklarında bir ağırlık vardır.Her mucizeyi görseler de iman etmezler.Hatta sana geldiklerinde,seninle tartışmaya kalkışarak o hak tanımaz kafirler "Bu, eskilerin masallarından başka birşey değildir" derler.

Niye ki biz ateistlerin kalbini örtüp kulaklarını tıkadıılar bize yazık değil mi?
Kurana göre bizi ateist yapanda allah bizi cehennemde yakanda allah.
Niye allah bizim kulaklarımız tıkayıp sonra iman etmemizi bekliyor?
İman etmeyincede niye bizi cehenneme atıyor iman etmememizi sağlayan o değil mi?

Karanlığın Sonu Bir Ulu Şafak...
Alt 10-01-2007, 00:31
onur onur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Her insan hatasının nerede olduğunu kendisi düşünmelidir.Onu ondan başkası çözemez...
Alt 10-01-2007, 10:17
spartacus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
spartacus spartacus isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği 

Bu ilk değil?

İbrahim'in ateşlerde yanmaması, Musa'nın denizleri yarması, Kral Yakup'un Allah(El-Eloah-Yehova) ile Güreşmesi, Kral Süleyman'ın hayvanlarla konuşması(hayvanların dilide var-zenginlikler ve zevkler içinde yüzmesi), İsa'nın Doğumu, Muhammed'in AY'ı ikiye bölüp bir parçasını Hira dağının arkasına saklmas.....(Hira Dağı kaç metre yükseklikte, AY'ın yarıçapı kaç acaba).....

Yukarıdakiler ilk olmadığını gösteriyor, bu konu başlığıda Fettullah gibi zamane Peygamberleri(italik) için birer delil oluyor. Fotojeniklik bir rahatsızlıktır ve bizzat benimde bir zamanlar bir tanıdığım olmuştu(sebebi gözaltında gördüğü ağır işkenceler ve elektrik şokları idi)...

Bana inanın, bana güvenin ve yemin etmeler, ve bunlardaki aşırılıklar bir aczin perde arkası demektir. İnandırmak içinde başvurulan bu tür yöntemler bir başka ama aynı aczin bir diğer yansımasıdır. Yani doğal olmamak, yapay olmaktır. AY'ın ikiye bölünmesi, Kral Süleymanın hayvanlarla sohbeti, Kral Yakup'un Tanrı ile güreşi, İsa'nın oğulluğu vs. vs... aynı amaca dönük yapay inandırma ve aczin bir nedenidir.

Varlığı ve her şeye ayan beyan sahip olduğu söylenen, insan iradesinin ve bilgisinede egemen olabilme kadrine sahip olan ilahi güçlerin kendilerini temsil edememesi, bunun yerine temsilciler, elçiler ile bana inanın yoksa paspas yaparım demesi, bana güvenin, and olsun ki tanrı benim, inandırmak için bin dereden bin su getirmesi garip değilmidir? Helede delil olarak mucizeler sürülmesi dahada garip değil mi?
Nedir bu mucizeler, binlerce uydurma, güvercin olup uçurulanlarmı dersiniz, kendi cenazsesini taşıyanlar mı, bir dokunuşla iyileştirenler mi, ölüyü diriltenler mi....
Dün bir taşı anlatmıştım, Bizanslıların su yollarına diktiği belirteç taşlarını. Hepside birer evliya yapılmış, isimler verilmiş, adlarına hayat hikayeleri ve bir yığın mucizeler okunmuş, yazılmış taşları. Yıllarca adaklar adanmış, kurbanlar kesilmiş, kimilerine deli direkleri yapılarak akkıllandırsın diye deliler bağlanmış, mumlar yakılmış, kimisi tek başına onbinlerce kişilik orduyu yenmiş, o tepe başında şehit düşmüşde, oraya gömülmüş........

Taş bunu yaptıysa insan neler yapar değil mi?

Göğe Allah'da yazdırır, hurmaya yazırdığı gibi... Evet bizde o taşlardan birinde olan çam ağacından ağaç gövdesinden kabuk kopartırdık, koparttıklarımız hep bir şeylere benzetirdik, kimi zaman bir kuş, kimi zaman bir otomobil, kimi zaman bir ördek, kimi zaman bir eve benzerdi... O kadar yüceydi ki o ağacın ilmi, gizeminden dibinde uyuyan .... dedeye(taşa) konuk olurdu. Böyle mucizelerimiz olurdu, aynen Tanrı ile güreşen evcilik oyunundaki gibi...

Diğer bir şey, insan süper zeki olabilir, akıllı, pratik zekada olabilir, ancak insanların bir türlü anlamak istemediği, inanç zeka, akıl vsnin göstergesi değildir, onunla ifade edilecek bir şeyde değildir, çok keskin gözleriniz olabilir, bu onu kapattığınızda görebileceğiniz anlamına gelmez. İnanç çok daha farklı bir kavramdır, gizemlerden, korkulardan, beklentilerden beslenir ve dünyanın en zeki insanı dahi olsa, korkularınız, beklentileriniz, arzu ve istekleriniz, bilmediğiniz bir yığın şey olacaktır ve tabi küçüklükten büyüklüğe etkin olan çevreyide unutmadan...

Aklın gözü, tartmaktır(ele avuca geleni, deneydir vs), sorgulamak, muhasebe yapabilmektir, zekanın gözüde onu doğru akıl ile kullanabilmektir. Yukarıdakiler ile. İnanç ise kendisini muhasebe ettirmez, sembollerinide. Bir Bizans su taşı yıllarca adaklara şahitlik eder, ne zekiler, ne akıllılar konuk olmuştur...

Sersemler akıllıların 7 yılda cevaplandıramayacağı soruları 1 günde sorarlar.
-------
Korku ve menfaat dalkavukluğa yol açar.
-------
İnsan korktuğuna ya da arzuladığına çok kolay inanır. La Fontaine
-------
Öküz tahta çıkarsa padişah olmaz, saray ahır olur. Çerkes Atasözü
-------
Akıllı bizi arayıp sormaz, aptal bacadan akar.
------
Su dağları kemirir, vadileri doldurur.
------
Aslanlar kendi tarihçilerine kavuşuncaya kadar kitaplar avcıyı övecektir.
------
Hürriyet, başkalarına vermedikçe alamayacağımız tek şeydir. William Allen White
------
Belki söylendi herşey,/ belki de gece bekleniyor/ yazılsın diye aynı cümle. Tüm nedenleri yeryüzünün/ bir çakıltaşına takılıp kaldı. Esteban
------
Sıradan insan kendini evrenin merkezi yapmanın yolunu arar; bilge kişinin evreni onun merkezindedir. Lao Tzu
Alt 10-01-2007, 15:13
daye daye isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

teşekkürler sparta

Önerilen Siteler