Way fetoş yapmış gene yapacağını.Bazılarıda bu sirk röportajını görünce *heyecandan döktürmüş.Olur böyle saçmalıklar her alanda.Ama lenin in heyecanına anlam veremedim.Hemen ayeti yapıştırmış ahanda burada oku oku bak buldum buldum.Çelişkilere bak be sıra sıra valla *

*
* Neden müslümanlar bu masum yolları seçerler insanları inandırmak için bilemiyorum.Yok ayda ezan sesi duyulmuş.Yok karlar çekilmiş Allah adı kalmış yok Kuran okuyan annesini aşalıyan kız fareye dönmüş.Uğraşmamak lazım böyle şeylerle.
Çok özür dileyerek biraz havayı değiştirmek istiyorum.Yaptığımın forum kurallarına aykırı bir davranış olup olmadığını bilmiyorum.Varsa silersiniz.Çok özür dileyerekten bir olayı karikatürize etmek istiyorum.
*Allah vere hadi istanbul da bir anda gökyüzünde koskocaman bir Allah yazısı kaldı.Geceleride neon gibi parlıyor.Bir ay *boyuncada gökyüzünde asılı kaldı.Diyaloglara bak şimdi sen:
* Felfeleci:
*-Arkadaşlar ben gittim gördüm yaw vallaha havada duruyor gocaman yazı ne yapacaz acaba Allah varmıymış ne?
*
* Zartor:
*-Hemen koy vermeyin durun!! inanmayın bu bir aldatmaca olabilir.Bugün taksimde buluşalım saat 14:00 *gibi iyi bir gözlemleyelim.Yanınıza kumanyada alın çamlıcada gece kamp kurup orda da gözlemleyecez.
*Fenin:
* -Abi *yaw 8O nasa dan az önce mail geldi kaynağı tespit edilememiş o şeyin .Sonumuz hayırlı olsun.Ama odamdan da gece görebiliyorum.Gözlerimi yakıyor ya..
*Fandalf:
* -Metanetli olun arkadaşlar korkuya yer yok.Yakında gidecekmiş.Zartor ben taksime gelemeyecem.Bu akşam evde biraz düşüneyim belki açıklamasını bulurum( tabi o sırada herkes ansiklopedi karıştırır,wikipedia da bu güne kadar gözlemlenmiş gökyüzü olaylarına göz atılır)
*Tutsak_Beyin:
* *-Dostlarım galiba Alla...............!!!
*Pazarov_09:
* -Ben dedim size dimi.Önyargılı olmayalım diye.Şimdi napcaz.Bi de adamlara ezik dedim.Nasıl çıkacam herkesin karşısına.
*
*Tewperi:
*-Ne korkuyon pazarov yaaw.Bizi tanıyan mı var.Herkes nickini değiştirsin.Fenin yaw hadislerin olduğu sitenin adı neydi?
*Jemal:
* *- ebüle bülübü gübüm abçim yaw bügele zürtden purof el - faaaatihaaa....
*İntizar:
* -Ya dedim dimi ben size bak var işte var var...
*Ve son gece herkes rüyasında Turan Dursunu görür.Onları izlediği monitörden kahkahalar ile gülerken *birden ciddileşir ve bir şeyler söylemeye başlar.
* TD:
*-Sevgili Forum sahipleri ve üyeleri.Bende şu an şoktayım.Sizlere üzülerek söylemek istiyorum ki.......
*ama kimse son söyleneni hatırlamaz.
Ve ertesi gün yazı gökten çekilir.Forum hiçbirşey olmamış gibi faaliyetine devam ederek ilk konusunu açar:
*Allah yazısının perde arkası...
*-Arkadaşlar olay güneşin açısında oluşan bir değişiklik nedeni ile bir ay süre ile hepimiz aslında kutuplarda ker zaman yaşanan bir olayı yaşamış bulunuyoruz.İşin aslını işinin uzmanı olan arkadaştan dinleyeceğiz.
-Ehüümm ehümm Fotonların şuasal nötralize olması sırasında bir takım ilk bakışta rölatif görünen.......( saçmaladım

)
Ve o günün sonunda Üsküdarda *Şemsipaşa camiinde öğle namazı sonrası *yaşlı dedenin *Türkçe manasını bilmeyerek sesli okuduğu ayetin manası şöyle olacaktır:
....Tüm mucizeleri görseler de onlara inanmazlar. Nihayet sana gelip seninle çekişerek söyle derler küfre sapanlar: "Bu, eskilerin masallarından başka bir şey değildir." EN'AM SURESI :25'den alıntı.
Anlayışınız için şimdiden teşekkürler.
Sevelim Sevilelim Dünya Kimseye Kalmaz