gamze´isimli üyeden Alıntı
bir günde biseyler okuyup da bu sekil konusmaya baslamadim zaten,ben 27 yasindayim ve simdiye kadar okudugum ögrendigim seylerden anlayabiliyorumki sizin kabul etmediginiz seylerin nerdeyse tamami kur'an kaynakli degil hadis sünnet kaynakli...ve bazi yerlerdede yanlis mealler oldugunu, parantezlerle açiklama yapmaya çalisildigini parantezi kaldirdiginiz zaman ayette anlatilmak istenenin zaten anlasildigini görebiliyorum,
ayrica kölelik olmadigi meselesinide daha tam ögrenemedigimi belirttim ama degilmi?ögrenince anlatirim...
ferastin ne???ferasetmi demek istiyorsun???akillara seza????? herneyse Allah herkese akil fikir vermis,hayat rehberinide yollamis,isteyen okur anlar kabul eder istemeyende anlamadan reddeder,benim yapabilecegimin en fazlasi bu..inansanizda inanmasanizda bana bi yarari ya da zarari yok..ama siz ne sebeple inandiginiz seyleri baskalarininda bilmesini istiyorsaniz bende o sebeple konusuyorum naçizâne....
saygilar sevgiler... 
|
gamze hanım,bende diyorum ki herkese akıL vermişse ona inanmak zorunLuLuğu neden? inanmadıgım için niye yakıLıyorum? bunu öğrenmek istiyorum ben..